16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

F* Smashing: Λονδρέζικο street food στον Χολαργό!

Μενού µε επιρροές από τους δρόµους του Λονδίνου, αλλά και πινελιές ασιατικής κουζίνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
F* Smashing
F* Smashing
F* Smashing
F* Smashing
F* Smashing
F* Smashing
F* Smashing

F* Smashing: ένα ξεχωριστό street food στέκι στον Χολαργό

Ένα ολόφρεσκο και λαχταριστό burger µε potato bun, δύο smashed dry aged µοσχαρίσια µπιφτέκια, διπλό American cheese, κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο iceberg, λαχταριστή µαρµελάδα µπέικον και µαγιονέζα καµένου σκόρδου, σερβίρεται µπροστά µας. Kαι το όνοµα αυτού G.O.A.T.! Το άρωµά του µπλέκεται τέλεια µε εκείνο των τραγανών και χρυσαφένιων τηγανητών πατατών µε τις οποίες µπορείς να το απολαύσεις. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο µε industrial αισθητική, neon φώτα τριγύρω, χρώµα παντού, graffiti, vibes από την underground hip hop και old school σκηνή, αντάξιο της F* κουλτούρας που ασπάζεται ο γαλουχηµένος στο Λονδίνο chef και επιχειρηµατίας Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιµάσεις µενού µε επιρροές από τους δρόµους του Λονδίνου, αλλά και πινελιές ασιατικής κουζίνας.

Για αρχή αξίζει να γευτείς το µπαµπάτσικο The G. Burger µε potato bun, δύο smashed dry aged µπιφτέκια µοσχαρίσια, διπλό American cheese, κρεµµύδι, πίκλες αγγουριού, ψιλοκοµµένο iceberg & F* sauce, το πεντανόστιµο Peck peck burger µε potato bun, τραγανό κοτόπουλο, American cheese, πίκλες αγγουριού, ψιλοκοµµένο iceberg και Wing it sauce, ενώ υπάρχουν και επιλογές σε sandos sandwich όπως τα Sando pulled beef και Sando truffle chicken katsu του ονείρου. Κι ακόµη, Wings και Bites φρέσκα και ελληνικά µε µυστικές µαρινάδες, παναρισµένα in house και τραγανές πατατούλες µε homemade sauces που θα σε κάνουν να γλύφεις τα δάχτυλά σου.

Στην µπάρα του µπορείς να απολαύσεις τα signature cocktails «F*cking RITA», «G&Tιι??» και άλλα ψαγµένα νέα και κλασικά κοκτέιλ άριστα ταιριασµένα µε το φαγητό. Όσο για τους λάτρεις της µπίρας, εδώ έχει την τιµητική της, αφού η συνεργασία µε τη Strange Brew σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιµάσεις craft από επιλεγµένες ελληνικές µικροζυθοποιίες, ανάµεσά τους και η δική τους ολόφρεσκια Smash it, είτε στο σαλονάκι είτε την τραπεζαρία είτε στον κήπο. Μη φύγεις φυσικά αν δεν ολοκληρώσεις το γεύµα σου µε το «The dessert», το ζεστό cookie dough, µε Nutella crunch, παγωτό µε αλατισµένη καραµέλα και biscoff dust, που συνδυάζει όλες τις υφές και γεύσεις, και ζεστές και κρύες. Σύντοµα θα δούµε και το corner shop τόσο µε δικά τους εντυπωσιακά καλούδια όσο και µε δυνατές συνεργασίες. Stay tuned!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου