8 στέκια με τέλειο brunch για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

Bored: Το φηµισµένο brunch του Χαλανδρίου

Θα ανακαλύψεις πεντανόστιµες προτάσεις, φτιαγµένες πάντα µε άριστες πρώτες ύλες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Bored, στο Χαλάνδρι για τέλειο brunch

Σου δίνει µια αίσθηση οικειότητας το Bored, ακόµη κι αν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεσαι, νιώθεις σαν να έχεις ξανάρθει. Είναι η νησιωτική χαλαρότητα που φέρνει µαζί του ο ιδιοκτήτης του, Λουίζος Κωνσταντίνου, είναι η ζεστασιά του εσωτερικού χώρου, είναι που το εξωτερικό του θα σου θυµίσει κάτι από νησί, είναι όλα αυτά µαζί και άλλα πολλά.

Στο all day bar-restaurant Bored θα έρθεις για χίλιους δυο λόγους. Για τον specialty καφέ, για το all day menu µε την υπογραφή του chef Δηµήτρη Νικολή, για τα signature cocktails, για την πίστη των ανθρώπων του υπέρ της γλυκιάς απραξίας που όλοι δικαιούµαστε.

Αλλά θα έρθεις και για το brunch. Φηµισµένο, φέρνει µέχρι εδώ ανθρώπους από όλα τα βόρεια προάστια και όχι µόνο, για τις χορταστικές, πεντανόστιµες προτάσεις του, φτιαγµένες πάντα µε άριστες πρώτες ύλες. Τι να δοκιµάσεις; Καγιανά, µε ντοµάτες βιολογικής καλλιέργειας και κροκέτα φέτα. Eggs Royal, µε σολοµό, αβοκάντο, ζυµωτό ψωµάκι και hollandaise. Εννοείται το δυναµωτικό Bored club sandwich, µε φρυγανισµένο ψωµί, καπνιστή πανσέτα, µοσχαρίσιο παστράµι, κρέµα cheddar, ντοµάτα, πίκλα αγγούρι και φύλλα iceberg, και για κάτι πιο ελαφρύ και healthy ένα Yogurt apple pie, µε γιαούρτι, µήλο, µπισκότο κανέλας, µέλι και καραµελωµένο καρύδι. Κι επειδή η ζωή είναι γλυκιά, µη φύγεις αν δεν πάρεις κάποιο (ή και κάποια) από τα απολαυστικά vegan cookies, vegan cakes, muffins, µηλόπιτα, αλλά και µπάλα παγωτό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου