16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Ivis 4: Τα Χριστούγεννα αποκτούν µαγεία στον υπέροχο αυτό κήπο

Εδώ θα ανακαλύψεις νόστιμο µενού, ζεστό κρασί και εξαιρετικά ποτά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ivis 4: μαγικές γιορτές στον παραμυθένιο κήπο του Ψυρρή

Στο εστιατόριο του οµώνυµου ονειρικού boutique hotel, στο στενό της Ήβης στου Ψυρρή, οι ηµέρες των εορτών παίρνουν ονειρική διάσταση. Δεν είναι µόνο ο καταπράσινος παραµυθένιος κήπος αλλά και το µεράκι που η οµάδα ετοιµάζει τα πάντα αυτές τις ηµέρες, όπως και κάθε µέρα άλλωστε. Απλώς τώρα, σε συνδυασµό µε τον υπέροχο στολισµό και τη διάθεση της εποχής, η εµπειρία είναι µοναδική.

Στις 23 του µήνα ένα γεµάτο κέφι Pre-Xmas Party σε περιµένει εκεί µε live µουσική από τους Bejeezus, παρέα µε εκλεκτές νοστιµιές από το προσεγµένο µενού, ζεστό κρασί και εξαιρετικά ποτά. Θα απολαύσεις νοστιµότατες επιλογές pinsa, αλλά και νέα πιάτα για τα οποία η κουζίνα του Ivis 4 είναι ιδιαίτερα περήφανη, όπως είναι το καπνιστό καρπάτσιο µόσχου, το σεβίτσε µε ελληνικό λαβράκι και τα µοσχαρίσια µάγουλα µπρεζέ.

Την παραµονή της Πρωτοχρονιάς θα έχεις την επιλογή να απολαύσεις ένα υπέροχο µενού 5 πιάτων βασισµένο στην ελληνική και τη διεθνή κουζίνα. Η αλλαγή του χρόνου στο Ivis 4 όµως, περιλαµβάνει και κάτι ακόµα: τη µοναδική ευκαιρία να υποδεχθείς το 2024 στην υπέροχη ταράτσα µε ένα ποτήρι σαµπάνια και θέα την Ακρόπολη κάτω από τα βεγγαλικά!

Ακολούθησέ τους στα social για να δεις αναλυτικά τις λεπτοµέρειες των events και κάνε την κράτησή σου για µια θέση στη µαγεία του Ivis 4 αυτές τις γιορτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου