16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

10 Urban Roof: Τέσσερα εορταστικά µενού σε µια Christmas Wonderland

Στον 10ο όροφο του εµβληµατικού Radisson Blu Park µε εκπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10 Urban Roof
10 Urban Roof
10 Urban Roof

10 Urban Roof: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο υπέροχο εστιατόριο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό: εκατοντάδες λαµπιόνια, κινηµατογραφικός φωτισµός, η πισίνα να δεσπόζει, όλα αυτά και πολλά άλλα συνθέτουν µια αληθινή Christmas Wonderland. Εδώ, στον 10ο όροφο του εµβληµατικού Radisson Blu Park, στο 10 Urban Roof, µε εκπληκτική θέα 360 µοιρών σε όλη την Αθήνα, στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό, ο resident chef, Δηµήτρης Κανταράκης, ζωντανεύει τη µαγεία των ηµερών και δηµιουργεί γευστικά θαύµατα, στα τέσσερα ρεβεγιόν, που θα πραγµατοποιηθούν παραµονή και ανήµερα Χριστουγέννων και παραµονή και ανήµερα Πρωτοχρονιάς.

Τέσσερα εορταστικά µενού κατευθείαν από την καρδιά και τα χέρια του chef, που διαθέτουν όλες τις πολύτιµες πρώτες ύλες –από κρέας και πουλερικά µέχρι οστρακοειδή–, αλλά και την ακόµα πιο πολύτιµη αναβίωση της ανάµνησης ενός αρχοντικού και επίσηµου οικογενειακού δείπνου γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

Επιλογές όπως η παραδοσιακή γαλοπούλα µε χριστουγεννιάτικη γέµιση και πουρέ γλυκοπατάτας αρωµατισµένο µε εστραγκόν, το φιλέτο φασιανού µε γέµιση κολοκύθα, σταφίδες, µπαχαρικά και glavy µε γλυκό πορτοκάλι, αλλά και η σούπα κάστανο µε µους τυριού, θα µας αφήσουν την πιο ιδιαίτερη επίγευση από τη χρονιά που µόλις φεύγει, αλλά και τη νοστιµότερη πρόγευση αυτής που µόλις έρχεται! Παραµονή Χριστουγέννων από 21.00, ανήµερα Χριστουγέννων από 13.00, παραµονή Πρωτοχρονιάς από 21.30, ανήµερα Πρωτοχρονιάς από 13.00. Μη χάσετε αυτή την εµπειρία, θα µείνει πραγµατικά αξέχαστη!

Extra tip: Για όσους επιθυµούν να βιώσουν ολοκληρωτική χριστουγεννιάτικη εµπειρία, το Radisson Blu Park µε το ειδικό πακέτο «Dine & Stay» προσφέρει σε όλους όσοι θα επιλέξουν τα εορταστικά µενού αυτές τις ηµέρες στο εστιατόριο, διαµονή σε superior double δωµάτιο, στην προνοµιακή τιµή των 110 ευρώ / βραδιά, για 2 άτοµα, µε πρωινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου