16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

L’ Amiral: Το οµορφότερο εστιατόριο της Πλάκας βάζει τα γιορτινά του

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων μας περιµένει με ένα εκπληκτικό μενού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens
L’ Amiral Athens

L’ Amiral, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια της πόλης

Το L’ Amiral, ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια στην καρδιά του κέντρου, στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο που χτίστηκε πριν από 140 χρόνια. Σαγηνευτικό και πάντα φιλόξενο, αυτές τις µέρες φοράει τα καλά του και µας καλεί να περάσουµε τις πιο λαµπερές µέρες του χρόνου στη σκιά της Ακρόπολης.

Καθισµένος αναπαυτικά στη ζεστή του σάλα ή στο επιβλητικό πατάρι θα απολαύσεις ένα βαθιά νόστιµο lunch, που ιδανικά θα συνοδεύσεις µε κάποια ωραία ετικέτα κρασιού. Στην άκρως ενηµερωµένη wine list θα ανακαλύψεις πάνω από 50 ετικέτες (αρκετές υπάρχουν και σε ποτήρι), µε πολλές από αυτές να ανήκουν στις νέες σοδειές του ελληνικού αµπελώνα.

Ειδική µνεία, όµως, αξίζει και στο εντυπωσιακό εορταστικό µενού που ο σεφ ετοίµασε αποκλειστικά για αυτές τις γιορτές. Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων σε περιµένει ένα µενού 6 πιάτων, που παρουσιάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα with a twist. Έτσι, θα δοκιµάσεις πιάτα όπως τους αναπάντεχα νόστιµους ντολµάδες µε σολοµό ή µία σιγοµαγειρεµένη ωµοπλάτη αγριόχοιρου – σκέτο ποίηµα!

Το L’ Amiral, όµως, είναι ιδανικός προορισµός και για τα βράδια της γιορτινής Αθήνας. Μία από αυτές τις νύχτες, προτείνουµε να έρθεις για ένα (ή και παραπάνω, γιατί όχι;) φανταστικό cocktail και να χαλαρώσεις πλήρως ακούγοντας funk, jazz και soul µουσικές.

Extra tip: Οι Nice Touch Duet έχουν ετοιµάσει µια µαγική βραδιά την παραµονή των Χριστουγέννων µε live µουσική, την οποία πραγµατικά αξίζει να ζήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου