16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Sapou: All time classic γαστρονοµικός προορισµός και για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα γιατί αυτό το ταξίδι γεύσεων αξίζει πολύ!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Sapou: το ωραίο εστιατόριο του Παγκρατίου μας περιμένει για ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Το Sapou είναι γνωστό στη συνοµοταξία εκείνων που αγαπούν την εκλεκτή διεθνή κουζίνα µε µπόλικες πινελιές ιαπωνικής γευσιγνωσίας. Από το 2017 µέχρι σήµερα που το βρίσκεις και στο Παγκράτι –αφού πρώτα µας το σύστησε ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής στην Αντίπαρο– θα απολαύσεις νόστιµα εµπνευσµένα πιάτα µε έµφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης. Τα αλιεύσιµα είναι ελληνικά, καθόλου ιχθυοτροφείου, και µε υψηλή τεχνογνωσία σερβίρονται µε τρόπο που αναδεικνύει την εξαιρετική τους γεύση.

Από τα πιάτα της κατηγορίας πρέπει να δοκιµάσεις το Χριστόψαρο µε ψητό endive και µια sauce beurre blanc µε yuzu. Δεν θα παραλείψεις όµως και µια all time classic καβουροσαλάτα µε βασιλικό καβούρι, σάλτσα ponzu, µαγιονέζα sweet chili, αβοκάντο, µάνγκο και αγγούρι. Στο µενού θα βρεις ακόµα κοπές εκλεκτών κρεατικών από την Αµερική, που ψήνονται µε τεχνική µαεστρία αποκλειστικά σε ιαπωνικού τύπου grill. Θα έχεις την ευκαιρία ανάµεσά τους να δοκιµάσεις σιγοµαγειρεµένα Short Ribs Black Angus µε hoisin BBQ sauce.

Για την παραµονή των Χριστουγέννων, ο σεφ έχει ετοιµάσει ένα µενού που περιλαµβάνει εκτός από καθιερωµένες γεύσεις και κάποιες ειδικά εµπνευσµένες για την περίσταση. Στο Instagram θα βρεις τις αναλυτικές πληροφορίες για αυτό. Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα γιατί αυτό το ταξίδι γεύσεων αξίζει πολύ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου