16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

180 West Athens: Για µια αξέχαστη γιορτινή εµπειρία µε θέα την Ακρόπολη

Το all-day rooftop lounge restaurant στον έβδοµο όροφο του Acropolis Select Hotel έχει θέα μαγική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
180 West Athens
180 West Athens
180 West Athens
180 West Athens

Στο 180 West Athens, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Acropolis Select Hotel, για μια αξέχαστη εµπειρία γιορτών

Το πιο καλά κρυµµένο µυστικό της πόλης είναι έτοιµο να µας υποδεχθεί και τις ηµέρες των εορτών, µε το 180 West Athens να έχει µια έκπληξη για όλες τις ώρες της ηµέρας. Σε µια lounge και πολιτισµένη ατµόσφαιρα, µε φοβερή θέα στη φωτισµένη Ακρόπολη, το all-day rooftop lounge restaurant στον έβδοµο όροφο του Acropolis Select Hotel, αποτελεί µια εξαιρετική επιλογή είτε για lunch είτε για dinner.

Με έµφαση στην παραδοσιακή µεσογειακή κουζίνα, το µενού του 180 West Athens αποτελεί µια συναρπαστική σύνθεση από ελληνικές γεύσεις µε κλασικά πιάτα αλλά και ανανεωµένες εκδοχές τους, µε όλα τα πιάτα να παρασκευάζονται µε τα πιο φρέσκα υλικά. Το µενού θα σας προτείνει δροσερές σαλάτες, ελαφριά σνακ, όπως τα αυγά scrambled µε καπνιστό σολοµό, κυρίως σαν τα µοσχαρίσια µάγουλα µπρεζέ µε πουρέ παστινάκι και baby καρότα, αλλά και σκιουφιχτά Κρήτης µε σάλτσα φέτας, τοµατίνια και φρέσκο θυµάρι, ενώ δεν λείπουν και τα ιδιαίτερα επιδόρπια. Όλα αυτά µπορείτε να τα συνοδεύσετε µε κάποιο κρασί, κοκτέιλ ή ποτό από τον άριστα ενηµερωµένο κατάλογο.  

Με µοντέρνα, κοµψή διακόσµηση που συνυπάρχει αρµονικά µε ένα ζεστό περιβάλλον φιλοξενίας, το 180 West Athens φιλοξενεί κάθε εβδοµάδα βραδιές ζωντανής µουσικής. Απολαύστε τη µοναδική θέα από το roof terrace υπό τους ήχους του σαγηνευτικού σαξόφωνου ή µαγευτικών ντουέτων και ζήστε µία αξέχαστη εµπειρία γιορτών µε θέα την υπέροχη Αθήνα. 

www.180westathens.gr  

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου