Nolio Cucina e Pizza Italiana: Εµπειρία comfort ιταλικής κουζίνας στα Μελίσσια

Καταπληκτική πίτσα που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, χειροποίητα ζυμαρικά, και φοβερά γλυκά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nolio Cucina e Pizza Italiana
Nolio Cucina e Pizza Italiana
Nolio Cucina e Pizza Italiana
Nolio Cucina e Pizza Italiana

Στο Nolio Cucina e Pizza Italiana, στα Μελίσσια, για γνήσια ιταλική κουζίνα

Αν είσαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας ανεπιφύλακτα θα πας στο Nolio. Αρχικά γιατί εκεί θα βρεις καταπληκτική πίτσα που ψήνεται σε ξυλόφουρνο. Σε συνδυασµό µε τη χειροποίητη αργής ωρίµανσης ναπολιτάνικη ζύµη, καταλαβαίνεις ότι µιλάµε για απόλαυση γνήσια ιταλική. Οπωσδήποτε θα πρέπει να δοκιµάσεις τον εκρηκτικό συνδυασµό µίας Tartufo µε mozzarella fior di latte, κρέµα τρούφας, παρµεζάνα, µανιτάρια, baby ρόκα και καρπάτσιο µοσχαριού. Αλλά θα συµπληρώσεις σίγουρα και κάποια ακόµα πιάτα που θα σου µείνουν αξέχαστα.

Από τα ορεκτικά θυµήσου να παραγγείλεις το γευστικά πλούσιο Vitello Tonato, την ιταλική αυτή νοστιµιά µε µοσχαρίσιο νουά γάλακτος ψηµένο σε κενό αέρος, κρέµα τόνου, κάπαρη, µαγιονέζα, σέλινο και πίκλα σέλερι. Από τα χειροποίητα ζυµαρικά θα ξεχωρίσεις σίγουρα το Pasta al granchio µε λιγκουίνι, ελληνικό µπλε καβούρι, µυρωδικά, σκόρδο, τσίλι, κρέµα παρµεζάνας και lime.

Σου προτείνουµε ό,τι κι αν επιλέξεις για το γεύµα σου να κρατήσεις λίγο χώρο και για το επιδόρπιο. Δοκίµασε οπωσδήποτε ένα brownie tiramisu µε κλασική κρέµα µασκαρπόνε, εσπρέσο brownie, crumble καρυδιού, gel και tuile καφέ.

Όλες οι προτάσεις στο Nolio είναι δηµιουργίες του σεφ Ανδρέα Μούτσα και είναι χειροποίητες, µε αγνά και πρώτης ποιότητας υλικά.

Κάνε follow στα social για να ενηµερώνεσαι µια και σύντοµα θα ανακοινώσουν και το εορταστικό µενού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου