10 αθηναϊκά στέκια με τέλεια γλυκά

Flaked Croissanterie: Η πόλη μυρίζει κρουασάν και μας αρέσει!

Όσοι πήγαν έστω μία φορά σε αυτή την υπέροχη Croissanterie έχουν γίνει φίλοι και πιστοί θαμώνες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Flaked Croissanterie: Φρεσκοψημένα κρουασάν σε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και σχήματα.

Όσοι πήγαν έστω μία φορά σε αυτή την υπέροχη Croissanterie έχουν γίνει φίλοι και πιστοί θαμώνες κι αυτό, γιατί εκεί θα «λερωθείς» απολαυστικά με τα πιο αφράτα, βουτυράτα και γεμιστά κρουασάν της πόλης!

Θα τα βρεις φρεσκοψημένα σε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και σχήματα. Παρασκευάζονται καθημερινά μόνο με υψηλής ποιότητας υλικά από ανθρώπους με μεράκι και εξειδίκευση.

Θα τα απολαύσεις σε γλυκιά ή αλμυρή εκδοχή (ή και τα δύο μαζί.. δεν κρίνουμε) για πρωινό, brunch ή στο lunch break σου. Θα τα μοιραστείς με φίλους ή θα τα γευτείς κατά μόνας χαρίζοντας στον εαυτό σου μία μικρή στιγμή ευτυχίας. Από τα γλυκά θα αγαπήσεις εκείνο με την πλούσια γέμιση κρέμας pistacchio, το γεμιστό & viral supreme και οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το κρουασάν γαλακτομπούρεκο (ναι, σωστά διάβασες!) και θα μας θυμηθείς. Μην παραλείψεις να γευτείς και τις αλμυρές προτάσεις, όπως κρουασάν καρμπονάρα, παστίτσιο, το hot dog αλλά και μερικά από τα πιο ανατρεπτικά σάντουιτς που έχεις ποτέ δει. Στα Flaked θα απολαύσεις και εξαιρετικό χαρμάνι καφέ, αλλά και γλυκά που θα λατρέψεις. Βρες τα σε Μοσχάτο και Νέα Σμύρνη, κάνε follow στα social για να μαθαίνεις νέα τους, σύντομα, μαθαίνουμε, θα μυρίσει κρουασάν και σε άλλες περιοχές!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου