10 αθηναϊκά στέκια με τέλεια γλυκά

Zuccherino: 35 χρόνια γλυκές δημιουργίες υψηλής ποιότητας

Xειροποίητες δημιουργίες με αγνά και απαράμιλλης ποιότητας υλικά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino

Zuccherino: Yπέροχες γλυκές προτάσεις της διεθνούς γαστρονομίας.

H ιστορία αρχίζει το 1988, όταν άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο στο Παλαιό Φάληρο. Από τότε μέχρι σήμερα όπου συναντάμε το όνομα Zuccherino ξέρουμε ότι είναι συνώνυμο της ποιότητας που θέλουμε να συντροφεύει όλες τις γλυκές περιστάσεις της ζωής μας. Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλό: χειροποίητες δημιουργίες με αγνά και απαράμιλλης ποιότητας υλικά μαζί με πολύ μεράκι.
Στα Zuccherino θα βρεις υπέροχες γλυκές προτάσεις της διεθνούς γαστρονομίας, όπως cheesecake, προφιτερόλ, τάρτες και φυσικά παραδοσιακές συνταγές, όπως μπαμπάδες (έχουν και παραλλαγή με σοκολάτα!), μπακλαβά, κανταΐφι και πορτοκαλόπιτα. Θα λατρέψεις όμως τη signature σοκολατόσουπά τους (ρευστή bitter σοκολάτα με κομμάτια brownies) που συνδυάζεται απολαυστικά με μία μπάλα χειροποίητο Zuccherino Gelato.
Οι επιλογές εμπλουτίζονται συνεχώς για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές, για αυτό και θα βρεις ποικιλία γλυκών και γεύσεων παγωτού με 0% ζάχαρη και λιπαρά, αλλά και προτάσεις χωρίς γλουτένη. Σημείωσε πως στα Zuccherino δημιουργούν και αλμυρά εδέσματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering για να κάνεις πάρτι, γενέθλια, επαγγελματικές συναντήσεις, προσφέροντας στους καλεσμένους σου τα πιο λαχταριστά κεράσματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου