- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Bored: Το χαλαρό μανιφέστο ενός εξαιρετικού all day bar – restaurant
Μας καλεί να απολαύσουμε τη γλυκιά ζωή, την κάθε στιγμή
Στο Βored στο Χαλάνδρι προσφέρουν εξαιρετικό all day menu σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο που θυμίζει νησί
Το Βored είναι εδώ για να υπερασπιστεί το δικαίωμα στον χαμένο χρόνο, αυτόν που ξοδεύεται μη παραγωγικά. Κάτω τα deadlines, τα χρονοδιαγράμματα, τα excel και οι πίνακες επίτευξης στόχων. Ο μόνος στόχος εδώ είναι ο σεβασμός στην απραξία. Η ραστώνη βασιλεύει, άριστοι είναι όσοι επιλέγουν να είναι μη παραγωγικοί, εκείνοι που δεν μετράνε τη ζωή τους με αποδόσεις κι επιδόσεις.
Αυτό είναι το «μανιφέστο» του Bored, που μας καλεί να απολαύσουμε τη γλυκιά ζωή, την κάθε στιγμή που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, στους φίλους μας, σε οποιονδήποτε επιλέξουμε για παρέα. Ο Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε εδώ όλο του το μεράκι και σε συνδυασμό με το νησιώτικο αέρα που «φέρνει» μαζί του, καθώς η επιχειρηματική του δράση μοιράζεται σε Σαντορίνη και Πάρο, δημιούργησε έναν διαφορετικό all day προορισμό. Στο εσωτερικό του Bored, φιλόξενο και ζεστό, με καλαίσθητες γωνίες και την αίσθηση οικειότητας που χαρίζει ένα σπίτι, αλλά και στον εξωτερικό του χώρο που θυμίζει νησί, η μέρα ξεκινάει από νωρίς με λαχταριστό brunch με γλυκές, αλμυρές αλλά και healthy επιλογές και υπέροχο specialty καφέ, και κυλάει μέχρι το βράδυ για φαγητό, signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και ευρωπαϊκά αγαπημένα κτήματα.
Εξαιρετικό είναι και το all day menu, το οποίο φέρει την υπογραφή του chef Δημήτρη Νικολή. Επιλογές tapas ιδανικές για να συνοδεύσουν κρασί ή cocktail στην μπάρα, καθώς και κυρίως πιάτα με ενδιαφέρουσες επιρροές από διαφορετικές κουζίνες. Αξίζει να δοκιμάσετε τα τάκος με το σεβίτσε μυλοκόπι, τον ζουμερό μπακαλιάρο, καθώς και τα αφράτα bao με την ιδανικά παναρισμένη γαρίδα. Το Bored είναι μια ωδή στη γλυκιά απραξία και σας καλεί να την απολαύσετε.