12 νόστιμες βόλτες σε Γλυφάδα και Βούλα

Queen Burger: 45 χρόνια αυθεντικό Burger House

Εδώ θα γευτείς την πιο γνήσια εκδοχή του burger

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Γιαννιτσοπούλου 3
  • 2108980747, 2108980332
  • Queen Burger

Το Queen Burger φτιάχνει το πιο αυθεντικό burger στη Γλυφάδα εδώ και 45 χρόνια

Το Queen Burger για τους πιστούς δεν είναι η ανακάλυψη της Αμερικής αλλά είναι το μέρος που ανακάλυψαν την Αμερική –συγκεκριμένα την κουζίνα της– το 1978. Πριν από τις μεγάλες αλυσίδες και πριν από την εποχή που το burger γίνει επιστήμη, εκεί σε αυτό τον γεμάτο αναμνήσεις χώρο φτιάχτηκε για πρώτη φορά το περίφημο σάντουιτς μπιφτέκι με ψωμί.

Χωρίς κανένα διάλειμμα όλα αυτά τα χρόνια στο Queen θα γευτείς την πιο γνήσια εκδοχή του burger. Με 100% μοσχαρίσιο κιμά εκλεκτό χωρίς προσθήκη αλατιού, πιπεριού και άλλων μπαχαρικών το ζουμερό μπιφτέκι θα ψηθεί μπροστά στα μάτια σου. Έπειτα θα μπει ανάμεσα σε αφράτο ψωμί το οποίο είναι ειδική παραγγελία για το μπεργκεράδικο και θα το απολαύσεις σε όποια εκδοχή θες: Κλασικό cheeseburger, με bacon, με διπλό, με BBQ ή με Cheddar. Θα δοκιμάσεις ακόμα Chicken Burgers με φρέσκο παναρισμένο κοτόπουλο και όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις με φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες mayo. Στο Queen θα βρεις ακόμα φανταστικό hot dog, μερίδες, αλλά και φρέσκες σαλάτες.

Μην παραλείψεις να παραγγείλεις και βάφλα από τις λίγες με χειροποίητο μείγμα και on top παγωτό μηχανής, όπως παλιά. Να θυμάσαι ότι στο Queen δεν τα πάνε καλά με τα προπαρασκευασμένα και έχεις τη σιγουριά ότι τρως αληθινό φαγητό.

www.queenburger.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου