12 νόστιμες βόλτες σε Γλυφάδα και Βούλα

Ellyz: Χρώμα, άρωμα και γεύση στη Γλυφάδα!

Εκπληκτικά γλυκά και υπέροχο brunch

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Ellyz στη Γλυφάδα είναι ένα ινσταγκραμικό ροζ cafe με υπέροχες γεύσεις

Αυτό το ινσταγκραμικό ροζ cafe brunch place γεμάτο χρώμα, λουλούδια και φανταστικά αρώματα, που σε προδιαθέτουν για τέλειες γεύσεις, άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Από το πρωί θα γευτείς νόστιμες pastry επιλογές όπως το Ellyz Rose Cake, το εξαιρετικό κέικ βουτύρου βανίλιας, με απαλό compote από εξωτικό λίτσι και σμέουρα και στρώσεις από cream cheese αρωματισμένο με λευκά τριαντάφυλλα. Αλλά και άλλες ιδιαίτερες επιλογές σε cakes, cupcakes, donuts και pancakes. Θα τα συνδυάσεις με ένα από τα καλύτερα χαρμάνια καφέ ή με μία από τις επιλογές τσαγιού που θα βρεις στο μενού.

Θα δοκιμάσεις ακόμα νόστιμο brunch που σερβίρεται ως τις 18.00 με πιάτα βασισμένα στο αυγό, όπως το Open Toast Avocado, ή ένα από τα Healthy Bowls, όπως το BUDDHA BOWL με αβοκάντο, πράσινη σαλάτα, αγγούρι, ντοματίνια, πολύχρωμη κινόα, ρεβίθια, ραπανάκι, κολοκύθι, λιαστή ντομάτα, κολοκυθόσπορους και ελαφριά σος ταχίνι. Στις επιλογές σου είναι ακόμα νόστιμες φρέσκες σαλάτες αλλά και Sandos και Burgers τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα από τα γευστικά ισορροπημένα cocktails του μενού – αγαπήσαμε το DIAMOND EYES με Skinos Mastiha, Levander, Lime, Vanilla, Cocchi Americano και ασπράδι αυγού.

Τip: Στον επάνω όροφο με την εξίσου λουλουδάτη διακόσμηση και το πιάνο μπορείς να διοργανώσεις μοναδικά events, όπως party γενεθλίων, bachelorette, baby showers ή gender reveal εκδηλώσεις.

www.ellyz.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου