8 προτάσεις για έξοδο μετά ή πριν την παράσταση

Kiki de Grèce: Το wine bistro bar που θα σε ταξιδέψει

Το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις με την παρέα σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kiki de Grèce
Kiki de Grèce
Kiki de Grèce
Kiki de Grèce

Kiki de Grèce, το όμορφο wine bistro στο Σύνταγμα

Με όνομα εμπνευσμένο από τη σπουδαία Kiki de Montparnasse, τη βασίλισσα της ζωηρής ζωής, όπως την είπαν, η οποία πόζαρε για μεγάλους καλλιτέχνες τις δεκαετίες του 1920 και 1930 σκανδαλίζοντας τη γαλλική κοινωνία με τα γυμνά της, η δική μας Kiki de Grece ήρθε κι εκείνη να μας απλώσει το χέρι προσκαλώντας μας στη γλυκιά ζωή.

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, με πανεύκολη πρόσβαση, μια ανάσα από το Σύνταγμα, στον ήσυχο πεζόδρομο της Ηπίτου, η Kiki de Grèce είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις με την παρέα σου, είτε στην όμορφη αυλή της, είτε στο θεατράλε εσωτερικό, αναλύοντας, γιατί όχι, την παράσταση που μόλις είδες.

Η Kiki de Grèce, ως wine bistro bar που αγαπάει την όμορφη ζωή, έχει φροντίσει να μας προσφέρει τα καλύτερα, αναζητώντας τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα. Έτσι, στον κατάλογο θα βρείτε περίπου 40 ετικέτες, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε σε φιάλη ή και σε ποτήρι, συνοδεία εξαιρετικών πιάτων δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, όλα τους φτιαγμένα με άριστες ελληνικές ΠΟΠ πρώτες ύλες. Να πάτε, θα σας φροντίσουν με όλη τους την αγάπη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου