8 προτάσεις για έξοδο μετά ή πριν την παράσταση

The Frenchies, το αγαπημένο μπιστρό της οδού Αιόλου

Μια πραγματικά ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Frenchies
The Frenchies
The Frenchies
The Frenchies

The Frenchies: ένα μπιστρό στην Αιόλου με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις

Περιποιημένο και σικάτο, θα μπορούσε να είναι το μπιστρό που σου έμεινε αξέχαστο από εκείνο το ταξίδι σου στο Παρίσι – καθόλου τυχαίο, αφού και οι ιδιοκτήτες του είναι Γάλλοι. To The Frenchies, το οποίο άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο και λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00, φιλόξενο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, καταφέρνει να μεταμορφώνει το απλό σε κάτι σχεδόν πολύτιμο. Έτσι, θα σας προτείνει παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με μια δημιουργική ματιά, χρησιμοποιώντας πάντα άριστες πρώτες ύλες.

Στον όμορφο εξωτερικό του χώρο ή στον πεζόδρομο της Αιόλου θα απολαύσετε πιάτα όπως το εξαιρετικό κριθαρότο γαρίδας, με χειροποίητο κριθαρότο, ντομάτα, μοσχολέμονο και bisk, το πεντανόστιμο «γεμιστό» ριζότο, με κόκκινες και πράσινες πιπεριές, καρότο, μελιτζάνα, δυόσμο και μαϊντανό, τα υπέροχα σκιουφικτά με στήθος κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, σαφράν και πέστο πιπεριάς.

Όλα αυτά τα ωραία μπορούν να λειτουργήσουν και στη λογική του share, αφού σίγουρα θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα, μαζί με τα πλατό αλλαντικών και τυριών, τα ιδιαίτερα ορεκτικά, σαν τα παστουρμαδοπιτάκια και τους κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και τη φοβερή τριλογία από παραδοσιακές αλοιφές, τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, ταραμοσαλάτα και πίτες! Όσο για τη συνοδεία; Τέλεια, με επιλογές από τον ελληνικό, γαλλικό, ισπανικό και ιταλικό αμπελώνα. Μια πραγματικά ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου