8 προτάσεις για έξοδο μετά ή πριν την παράσταση

Κυβέλη: Μια πρωταγωνίστρια της γεύσης

Ένα εστιατόριο από τα λίγα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυβέλη
Κυβέλη
Κυβέλη
Κυβέλη

Κυβέλη, το ξεχωριστό μεζεδοπωλείο της Κυψέλης

Με όνομα που εμπνέεται από την εμβληματική θεατρική ηθοποιό και με «στέκι» μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας, την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, η Κυβέλη είναι ένα εστιατόριο από τα λίγα. Για την ακρίβεια, καταφέρνει να ακροβατεί στη φιλοσοφία του εστιατορίου, λόγω της άψογης εξυπηρέτησης, αλλά και του μεζεδοπωλείου, λόγω της οικειότητας που μας κάνει να νιώθουμε από την πρώτη στιγμή.

Στην όμορφη πλατεία ή στον φωτεινό ζεστό της χώρο θα απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό, με το μενού, το οποίο επιμελείται ο σεφ Γιώργος Κόντας, να έχει επιρροές από τη Σμύρνη, όπως και οι πρώτες γεύσεις που γνώρισε στη ζωή του ο ιδιοκτήτης της Κυβέλης, Γιώργος Αναγνώστου, λόγω της καταγωγής της γιαγιάς του.

Πολλά και θαυμαστά ετοιμάζονται καθημερινά εδώ από τις 12 το μεσημέρι έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, σαν τη δυναμωτική σαλάτα Ποπάι και Σουίπι, με διάφορα λαχανικά, φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και βινεγκρέτ χαρουπόμελου, το θρεπτικό ταμπουλέ με φακές και αποξηραμένα φρούτα, αλλά και τους φημισμένους κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού. Κι ακόμη, επιλογή από τηγανιές (χοιρινή, συκώτι, κοτόπουλο, σουτζούκι με μανιτάρια), κοντοσουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο χαρακίρι που θα καταφθάσουν στο τραπέζι σας σε μεταλλικές σούβλες, πεντανόστιμα σκιουφιχτά με χοιρινά φιλετάκια. Απ’ όλα έχει ο κατάλογος, ακόμα κι αν θέλετε να φάτε κάτι πιο ελαφρύ, θα βρείτε τσιπούρα φιλέτο με χόρτα, ενώ δεν λείπουν και οι vegetarian και vegan επιλογές. Όλα αυτά θα τα συνοδεύσετε με φίνα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα, σε έναν απόλυτα φιλόξενο χώρο, που θα είναι λες και κάνετε κάπου διακοπές.

Extra tip: Όλα τα ωραία της Κυβέλης μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery μέσω των e-Food, Wolt και Box.    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου