6 νόστιμες στάσεις στο Κουκάκι

Migniardise: Η μωβ γωνιά της πόλης για καφέ, brunch και γλυκό

Ιδανικός προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Migniardise
Migniardise
Migniardise
Migniardise

Στο Migniardise, στο Κουκάκι, για καφέ, brunch και υπέροχα γλυκά

Συστήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και από τότε έγινε το αγαπημένο μας πέρασμα από την όμορφη και πολυσυλλεκτική γωνιά του Κουκακίου. Το Migniardise, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 21.00, κινείται στο τρίπτυχο καφέ, breakfast-brunch και γλυκό και είναι όλα τους υπέροχα!

Ο καφές είναι φρεσκοκομμένος 100% Arabica, βραβευμένος από τους Αετούς των Cafe και, πραγματικά, θα σας ξυπνήσει και μόνο με τη μυρωδιά του. Σειρά παίρνει ο κατάλογος με τις δυναμωτικές προτάσεις σε breakfast-brunch, τα πιάτα του οποίου σερβίρονται όλη την ημέρα, με φοβερές προτάσεις όπως την ομελέτα που μπαίνει ανάμεσα σε ψωμάκια και είναι σαν burger ή τα πολύ νόστιμα αυγά ποσέ, αλλά και τις πεντανόστιμες χειροποίητες πίτες! Οι φιλόξενοι άνθρωποι του Migniardise, που είναι στ’ αλήθεια η πιο φιλική μωβ γωνιά της πόλης, προσέχουν τα πάντα στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Στις φημισμένες του χειροποίητες πίτες, για παράδειγμα, όπως σπανακόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, μανιταρόπιτα, χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο ελαιόλαδο – ρωτήστε και για τις σούπες ημέρας.

Μια άλλη κατηγορία που θα πρέπει να ανακαλύψετε εδώ είναι τα γλυκά. Χειροποίητα και φρέσκα και αυτά, από muffins, σοκολατόπιτα και τιραμισού, μέχρι πορτοκαλόπιτα και μπακλαβά – όλα τους ανεπανάληπτα. Ιδανικός προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας το Migniardise, από το πρωί για καφέ και φαγητό, έως το μεσημέρι για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή τη βόλτα, μέχρι το απόγευμα για μια after office στάση και σημειώστε, επίσης, ότι μπορείτε όλα να τα απολαύσετε με take away αλλά και delivery μέσα από τις πλατφόρμες e-Food, Wolt και Box.

Extra tip: Να θυμάστε ότι όλα τα ωραία του Migniardise μπορείτε να τα απολαύσετε και στις προσωπικές σας στιγμές, καθώς μπορεί να αναλάβει το catering για οποιαδήποτε εκδήλωσή σας.

www.migniardise.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου