6 νόστιμες στάσεις στο Κουκάκι

Sam Burgers: To αμερικάνικο burger το original από το Μέμφις

Από τα πιο νόστιμα burgers της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Sam Burgers, στο Κουκάκι, θα βρεις αυθεντικά αμερικάνικα burgers

Οι μύστες του burger ξέρουν ότι στο στέκι του Sam θα απολαύσουν γνήσια εμπειρία αμερικάνικου street-food από την πρώτη δαγκωνιά. Κι αυτό γιατί εδώ, στην πεντακάθαρη open κουζίνα αυτού του γνήσιου burger house, συμβαίνουν μαγικά πράγματα. Μιλάμε για τον 100% φρέσκο κιμά που ζυμώνεται την ώρα της παραγγελίας και φτιάχνει το πιο ζουμερό μπιφτέκι, για τις ποιοτικές πρώτες ύλες, το μοναδικό χειροποίητο φρεσκοψημένο αφράτο ψωμάκι και φυσικά για τις ξακουστές ΒBQ sauces. Τόσο ξακουστές όσο και οι Πολιτείες και οι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ από όπου εμπνέεται και ονομάζει ο Sam τα «παιδιά» του, δηλαδή, τα πιο λαχταριστά burgers που μπορείς να απολαύσεις στην πόλη.

Από το μενού μέχρι και τον διάκοσμο του χώρου όλα είναι προσωπικές του αναμνήσεις του Sam. Πολύχρωμες μινιατούρες και μοντέλα κατασκευασμένα από τον ίδιο –όπως το κίτρινο αεροπλάνο που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα σου από την είσοδο–, συνθέτουν το σκηνικό ενός αξέχαστου γευστικού προορισμού. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Πέμπτη 14.00-00.00 Παρασκευή και Σάββατο 14.00-01.00. Και delivery μέσω e-Food, Wolt και Box.

Έξτρα TIP: Συνόδευσε το burger σου με μία παγωμένη μπίρα ή ένα από τα παραδοσιακά αμερικάνικα αναψυκτικά Dr. Pepper, έτσι, για να ζήσεις στο έπακρο την απόλυτη προσομοίωση μιας γνήσιας American style εμπειρίας φαγητού!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου