6 νόστιμες στάσεις στο Κουκάκι

Seawolf Athens: Διαλεχτό fish food δίπλα στην Ακρόπολη

Η ουσία σε αυτό το ψαροεστιατόριο είναι η ολόφρεσκη πρώτη ύλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Seawolf Athens
Seawolf Athens
Seawolf Athens
Seawolf Athens

Στο Seawolf Athens, στο Κουκάκι, για δημιουργική ψαροφαγία

Μία από τις δεκάδες πολύ καλές κριτικές στο TripAdvisor λέει ότι με το που θα περάσεις την πόρτα, αμέσως θα καταλάβεις ότι εδώ γίνεται κάτι καλό. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στο Seawolf Athens, το οποίο λειτουργεί από το 2019, μια ανάσα από την Ακρόπολη. Η ουσία σε αυτό το ψαροεστιατόριο είναι η πρώτη ύλη, καθώς οι άνθρωποί του αναζητούν την καλύτερη και δουλεύουν επάνω σε αυτήν. Έτσι, τα ψάρια είναι αποκλειστικά και μόνο ανοιχτής θαλάσσης, όχι ιχθυοτροφείου, και τα λαχανικά βιολογικά.

Μετά τις συστάσεις, να περάσουμε και στις προτάσεις: πολλά και νόστιμα διαθέτει το μενού, όπως φοβερή ταραμοσαλάτα με κρέμα ουασάμπι και τραγανά φύλλα νόρι, εμπνευσμένο fish tacos με τηγανητή γαρίδα, γουακαμόλε και τσίλι σος, πεντανόστιμη χειροποίητη λακέρδα με πατατοσαλάτα και μαγιονέζα μάραθου, εξαιρετικό λιγκουίνι με κιμά χταποδιού και πέστο από βασιλικό!

Όλα αυτά τα ωραία μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ένα κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα ή με κάποιο απόσταγμα, στον απόλυτα φιλόξενο και μοντέρνο χώρο του, ο οποίος λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ.

Extra tip: Να ρωτήσετε για τα πιάτα ημέρας, που συνήθως είναι φιλέτο φρέσκου ψαριού, που σερβίρεται με ελαιόλαδο και λεμόνι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου