- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
To Small8 αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα για τη διακόσμηση και την αισθητική του. Κάνοντας βόλτα στο χώρο, θαρρείς πως ταξιδεύεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις ενώ το βλέμμα χάνεται χαζεύοντας τις αφίσες. Στην πορεία ξεχώρισε για τα σπιτικά γλυκά και τις νόστιμες μπρουσκέτες του. Το κέικ λεμόνι λιώνει στο στόμα ενώ η μπρουσκέτα με κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα ντομάτα έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του.
Το βράδυ, η μουσική σε ύφος funk, soul & freestyle αλλά και τα vintage cocktails το έχουν κάνει πλέον ακαταμάχητο. Υποδέχεται κόσμο με νέες προτάσεις όπως το Honey & Spice (τεκίλα λευκή, lime, μέλι, βασιλικό και pimento) και το Soul Trip (Maker's Mark Bourbon, lime, cinnamon, orange marmalade, Angostura orange bitters).
Αρχελάου 8, 215 5308846
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαμηλόφωνα και χωρίς πολλά-πολλά ο Λουκάς Μάιλερ κάνει τα δικά του νόστιμα
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Και συμπληρώνει το παζλ της γαστρονομίας στη χοτ γειτονιά του Παγκρατίου
Έχει αληθινό μουσακά και σπέσιαλ μπακαλιαράκια
Αλλάζοντας τα πάντα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα του
«Ήθελα ένα μαγαζί να μοιάζει με σπίτι. Και στον χώρο του, και στο φαγητό του και στους θαμώνες του», λέει ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σφακιανάκης
Εδώ ξεκινάς με τον πρωινό σου καφέ και τελειώνεις με μπίρες αργά το βράδυ, κάτι σαν διακοπές στην καρδιά της πρωτεύουσας
Προορισμός για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουβαλάει στην αύρα του την ιστορία της πόλης και μαζί μικρές ή μεγάλες ιστορίες των ανθρώπων της ανά τις δεκαετίες
Από το 2016 προσφέρει στιγμές ξένοιαστης, γλυκιάς και νόστιμης ζωής
Ένα ξακουστό και προσιτό εστιατόριο που θα πρέπει να επισκεφθείτε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.