- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![82022-165438.jpg 82022-165438.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/11/25/82022-165438.jpg)
To Small8 αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα για τη διακόσμηση και την αισθητική του. Κάνοντας βόλτα στο χώρο, θαρρείς πως ταξιδεύεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις ενώ το βλέμμα χάνεται χαζεύοντας τις αφίσες. Στην πορεία ξεχώρισε για τα σπιτικά γλυκά και τις νόστιμες μπρουσκέτες του. Το κέικ λεμόνι λιώνει στο στόμα ενώ η μπρουσκέτα με κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα ντομάτα έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του.
Το βράδυ, η μουσική σε ύφος funk, soul & freestyle αλλά και τα vintage cocktails το έχουν κάνει πλέον ακαταμάχητο. Υποδέχεται κόσμο με νέες προτάσεις όπως το Honey & Spice (τεκίλα λευκή, lime, μέλι, βασιλικό και pimento) και το Soul Trip (Maker's Mark Bourbon, lime, cinnamon, orange marmalade, Angostura orange bitters).
Αρχελάου 8, 215 5308846
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.