8 νόστιμα στέκια στην Αργυρούπολη

Shisan: Ο ναός της ιαπωνικής κουζίνας στην Αργυρούπολη

Ολοκαίνουργιο κατάστημα στη νότια πλευρά της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Shisan sushi bar
Shisan sushi bar
Shisan sushi bar
Shisan sushi bar
Shisan sushi bar

Shisan: το στέκι που μας μύησε στα νόστιμα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας

Δεν γίνεται να σου αρέσει το sushi και να μην έχεις δοκιμάσει το Shisan. Το στέκι που μας μύησε στα νόστιμα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή χάρη στα πολύ γευστικά πιάτα του, στην ποιότητα των υλικών του, αλλά και στις -πραγματικά- ασυναγώνιστες τιμές του. Το αγαπημένο αυτό στέκι έρχεται τώρα ακόμη πιο ανανεωμένο με ένα νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη και, εκτός από τις γεύσεις, ιδιαίτερη έμφαση δίνει και στον χώρο, αναβαθμίζοντας τη συνολική μας εμπειρία.

Κάτσε αναπαυτικά στη ζεστή σάλα του Shisan και πριν αφιερωθείς στην ανάγνωση του πλούσιου μενού, πάρε μία στιγμή για να χαζέψεις τις λεπτομέρειες της διακόσμησης. Από τα περίτεχνα υφάσματα στα καθίσματα μέχρι τα κλαδιά των ανθισμένων κερασιών, όλα έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να δημιουργούν την ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής.

Ύστερα έρχονται οι γεύσεις για να σε ταξιδέψουν… Από το καινούργιο μενού, τα πιάτα που αξίζουν την προσοχή σου είναι τα caramelized tempura shrimps, δηλαδή καραμελωμένες γαρίδες με spicy mayo sauce, lime και σχοινόπρασο, αλλά και το tuna tataki, δηλαδή φιλετάκια τόνου με κόκκινο chili, αυγά χελιδονόψαρου, φύκια και το μοναδικό yuzu truffle dressing. Στα ρολάκια τώρα (για τα οποία άλλωστε το Shisan φημίζεται), με τίποτα μην παραλείψεις το Naruto Roll, με σολομό, τηγανητή γαρίδα, αυγά χελιδονόψαρου, spicy mayo και unagi sauce, αλλά και το Maguro Roll με τόνο, τηγανητή γαρίδα, λάδι σχοινόπρασου, aji amarillo και teriyaki sauce.

Η μεγάλη δύναμη, όμως, του Shisan είναι (και) οι εκπληκτικές του προσφορές! Κάθε Τετάρτη απολαμβάνεις πέντε πιάτα με €20, κάθε Πέμπτη τρία πιάτα από το μενού και ένα ατομικό κρασί ή Moscato με €15, ενώ την Κυριακή είναι η μέρα που οι λάτρεις του Shisan αγαπούν πιο πολύ, καθώς τότε μπορείς να φας όσο θες από τον μπουφέ σε τιμή… πραγματικά απίστευτη!

Υ.Γ. Αν μένεις στα βόρεια και η Αργυρούπολη σου πέφτει μακριά, έχουμε καλά νέα: σύντομα έρχονται δύο ακόμη καταστήματα σε Μελίσσια και Μαρούσι, για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία Shisan!

www.shisan.gr
Tik Tok: @shisan_sushi_bar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου