11 στέκια που αγαπάμε στη Θεσσαλονίκη

Brunch(s)in: All day brunch και όλη η μέρα θα πάει καλά!

To brunch όπως δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Brunch(s)in, στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να απολαύσεις λαχταριστό brunch όλη μέρα

Το concept που έχει κερδίσει τους Θεσσαλονικείς και αξίζει να δοκιμάσει κάθε επισκέπτης της πόλης είναι all day brunch, συνοδεία (ή και όχι) ενός απόλυτα ταιριαστού, δροσερού κοκτέιλ, αλλά και κάποιες επιλογές σε comfort dining. Το Brunch(s)in είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08.30 (φοβερός ο καφές του) έως τις 17.00, σε έναν μοντέρνο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, οι άνθρωποι του οποίου δίνουν μεγάλη σημασία στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες προμηθεύονται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες.

Ο κατάλογος του brunch έχει στη βάση του τα αυγά και από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι πολλές και όλες τους εξαιρετικές. Να σας προτείνουμε το ρολό ομελέτας, το οποίο θα βρείτε σε δύο πεντανόστιμες εκδοχές: Uneggspected, δηλαδή τυλιγμένη ομελέτα μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, χοιρινή ωμοπλάτη και γραβιέρα Κρήτης, και New Eggsperience, επίσης τυλιγμένη ομελέτα μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, σπανάκι και γραβιέρα Κρήτης!

Σίγουρα, επίσης, θα αγαπήσετε τα πιάτα με αυγά benedict, είτε σε bagels είτε σε English muffins, σαν το Eggsotic, πάνω σε χειροποίητο English muffin, με γουκαμόλε, γραβιέρα Κρήτης, σχοινόπρασο και καπνιστή πάπρικα, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και το Eggsluts, με τρία Scrambled αυγά, καπνιστό κασέρι Μετσόβου, μπέικον, σχοινόπρασο, μαγιονέζα τρούφας και καραμελωμένα κρεμμύδια, πάνω σε χειροποίητο ψωμάκι English muffin.

Το μενού περιλαμβάνει και άλλα, όπως φρέσκες σαλάτες, αλλά και burgers από 100% χειροποίητο μοσχαρίσιο κιμά, ενώ θα σας προτείνει και κάποια γλυκά τα οποία κι αυτά θα σας εντυπωσιάσουν, σαν το Dutch baby, με πραλίνα μπίτερ, πραλίνα φουντουκιού, φρούτα εποχής και τριμμένο μπισκότο! Να το επισκεφθείτε!

www.brunchsin.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου