11 στέκια που αγαπάμε στη Θεσσαλονίκη

Το στέκι της Θεσσαλονίκης που θυμίζει κάτι από Λονδίνο, Παρίσι και Λος Άντζελες

Το στέκι της Θεσσαλονίκης που θυμίζει κάτι από Λονδίνο, Παρίσι και Λος Άντζελες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • UPD
  • A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Pink Dot Cafe στην Απολλώνια Πολιτεία είναι από τα στέκια της Θεσσαλονίκης που ξεχωρίζουν

Ο παραμυθένιος κόσμος με τη μαγευτική θέα, το ονειρικό ταξίδι μικρών και μεγάλων στο απέραντο ροζ, μετράει πλέον 3 χρόνια ζωής, χρωμάτων, γεύσεων και όμορφων στιγμών στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Το Pink Dot Cafe, που είχε έρθει με μοναδικό του στόχο να βάλει τη ροζ πινελιά του τόσο στον καμβά του Αpollonia Politia, όσο και της Θεσσαλονίκης γενικότερα, ξεχειλίζοντας αναμνήσεις από Λονδίνο, Παρίσι και Λος Άντζελες, κατέληξε να είναι το απόλυτο talk of the town και δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Όπως γνωρίζαμε εξαρχής, από τα πιο δυνατά του χαρτιά ήταν και είναι το μοναδικό του coffee blend. Παράλληλα, η πληθώρα επιλογών σε ιδιαίτερα τσάγια, πολύχρωμα smoothies, instagrammable ροφήματα και κοκτέιλ παραμένουν μερικές από τις πιο must επιλογές. Από την άλλη, ο άκρως παιχνιδιάρικος μπουφές του με τα πιο tasty homemade γλυκά, τοποθετημένα με τρόπο τέτοιο που θυμίζουν ζωγραφιά, μας μαγεύει σε κάθε μας επίσκεψη. Για τους λάτρεις των αλμυρών, healthy ή vegan επιλογών, το Pink Dot σας μαγεύει και εκεί. Από snack και σαλάτες μέχρι burgers και μακαρονάδες, οι γεύσεις τους σαγηνεύουν όλες μας τις αισθήσεις.

Last but not least, το Pink Dot όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του, αγαπάει τα party, τις εκπλήξεις, όπως και το να ζει και να μοιράζεται τις πιο γλυκές και meaningful στιγμές του ιδίου αλλά και των φίλων του. Αν λοιπόν θέλετε να οργανώσετε το πιο παραμυθένιο Bachelorette ή birthday party, δεν έχετε από το να απευθυνθείτε στην πιο ροζ ομάδα της Θεσσαλονίκης.

www.pinkdot.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου