- CITY GUIDE
- PODCAST
-
37°
Τσαχπίνης - Ουζερί των ναυτικών: Η αγαπημένη ταβέρνα ντόπιων και τουριστών στην Πάρο
Εδώ μαζεύονται όλοι για να φάνε και έπειτα να χορέψουν μέχρι πρωίας
Τσαχπίνης - Ουζερί των ναυτικών στην Πάρο: φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και αυθεντικές ελληνικές συνταγές
Όταν λες Νάουσα, το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως σε εκείνη την παραθαλάσσια πλατεία που γεμίζει κόσμο κάθε βράδυ. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης του νησιού και μαζεύονται ντόπιοι και τουρίστες για να φάνε και έπειτα να χορέψουν μέχρι πρωίας. Σε αυτή την πλατεία βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια μία από τις πιο δημοφιλείς ψαροταβέρνες της Πάρου, ο Τσαχπίνης ή, αλλιώς, «Ουζερί των ναυτικών».
Με θέα τη θάλασσα και φόντο την περατζάδα, οι χαρακτηριστικές γαλάζιες ξύλινες καρέκλες του υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες κόσμου που θέλει να απολαύσει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και αυθεντικές ελληνικές συνταγές. Η σπεσιαλιτέ του είναι ολόφρεσκα ψάρια που καταφθάνουν κάθε πρωί και ψήνονται με μεράκι στη σχάρα. Φυσικά, στα must πιάτα να δοκιμάσεις είναι η κακαβιά με ψάρια ημέρας, η αστακομακαρονάδα, το κριθαρότο καραβίδας, η αστακοσαλάτα και η ντόπια «γούνα», όπως τη λένε, δηλαδή κολιός λιαστός. Όλα αυτά τα νόστιμα μπορείς να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί από την εκλεκτή λίστα ετικετών ελληνικού αμπελώνα, που διαθέτει.
Νάουσα, Πάρος, 2284051662, Facebook: Tsachpinis-Ouzeri ton Nautikon
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.