- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το Kyma Restaurant αναδεικνύει τον γαστρονομικό μας πλούτο
Με θέα το απέραντο γαλάζιο και τη χρυσαφένια αμμουδιά
Kyma Restaurant: Το εστιατόριο στη Σιθωνία είναι και φέτος έτοιμο να μας ταξιδέψει στον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας.
Tο σαγηνευτικό εστιατόριο «Kyma» του Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τη χρυσαφένια αμμουδιά, στην παραλία του Άη Γιάννη στη Σιθωνία, είναι έτοιμο και φέτος να μας ταξιδέψει στον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας.
To Kyma είναι το ένα από τα τρία εστιατόρια του Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort που συνδυάζει με τον πιο μοναδικό τρόπο τις μεσογειακές γεύσεις με την ελληνική κουζίνα. Η αξιοζήλευτη τοποθεσία του, είναι σχεδιασμένη για υπερπολυτελείς διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες σε κάθε επισκέπτη, καθώς πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο στο δεύτερο πόδι της πανέμορφης Χαλκιδικής.
Αν ανήκετε στην κατηγορία των επισκεπτών που η ψαροφαγία είναι το πάθος σας, τότε στο Kyma κάθε όνειρό σας, θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα βρείτε πολλαπλές επιλογές με βάση το ψάρι και τα φρέσκα λαχανικά από τον μπαξέ του ξενοδοχείου. Κάθε μπουκιά θα εντυπωσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Το εστιατόριο είναι δίπλα στο κύμα, εξού και η ονομασία του, ενώ δέχεται και εξωτερικούς πελάτες που δεν είναι διαμένοντες στο ξενοδοχείο.
Πρωταγωνιστές στο τραπέζι σας θα είναι τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και σε συνδυασμό με τον ήχο των κυμάτων, τη θαλάσσια αύρα και τη χαλαρωτική αίσθηση των διακοπών, θα βιώσετε την αυθεντική φιλοξενία στο έπακρο.
Η φιλοσοφία του μενού του εστιατορίου Kyma, εστιάζει στην ολιστική διαχείριση, ολόφρεσκων ψαριών και ψαρικών απ’ όλη την περιοχή, με έμφαση στη χρήση τοπικών προϊόντων και σημαντικές προσθήκες από όλη την Ελλάδα.
Αυτό επιτυγχάνεται με απλότητα και σεβασμό της παράδοσης, δημιουργώντας παραδοσιακά πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, όπως οι περίφημοι λαχανοσαρμάδες με γέμιση ψαρικών. Ιδιαίτερη επιμέλεια έχει δοθεί σε in-house παρασκευές, σε καπνιστά ψαριά και χταπόδι, στην ωμοφαγία (τατάκι, σασίμι, καρπάτσιο και ταρτάρ) και στα όστρακα που προσφέρονται στο μενού. Ο επικεφαλής σεφ του ξενοδοχείου Κωνσταντίνος Πανταζής και η έμπειρη ομάδα του, δημιουργεί για τους καλεσμένους του, εκλεπτυσμένες γεύσεις με στόχο να καθιερωθεί το ξενοδοχείο AMMOA και το εστιατορίου Κyma ως γαστρονομικός προορισμός.
Ψιλή χρυσαφένια άμμος, καταγάλανα νερά, ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά και κορυφαίας ποιότητας φαγητό, σε συνδυασμό με μια από τις μεγαλύτερες λίστες κρασιών, είναι το σκηνικό που θα συναντήσεις στο εστιατόριο του Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort.
Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για το Kyma Restaurant στα social media μέσω Facebook και Instagram ή εναλλακτικά στην επίσημη ιστοσελίδα.
Παραλία Αγίου Ιωάννη, Σιθωνία, 2375022200
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πάντα στα μαγαζιά που φτιάχνει ο Ζουγανέλης είναι φτιαγμένα με αγάπη
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.