12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Umama: To στέκι στην Ηλιούπολη με το μαμαδίστικο φαγητό

Ραντεβού εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Umama στην Ηλιούπολη είναι ένα στέκι για όλες τις ώρες

Η καλή ημέρα δεν φαίνεται μόνο από το πρωί, αλλά και από το πρωινό της. Εμείς σου έχουμε το κατάλληλο brunch spot στη νότια πλευρά της πόλης, εκεί που όλα κυλούν πιο χαλαρά. Το UMAMA, στην Ηλιούπολη, μας περιμένει καθημερινά με έναν καλοφτιαγμένο specialty καφέ και πολλές χορταστικές επιλογές brunch. Στα must try είναι η ομελέτα με καπνιστή γαλοπούλα, τσένταρ, μανιτάρια πορτομπέλο και φοκάτσια, αλλά και το λαχταριστό Croque madame, με τηγανητό αυγό, φέτες από ψωμί μπριός, γκούντα, καπνιστή γαλοπούλα και mornay γραβιέρας. Πλέον, υπάρχουν και κάποιες vegan προτάσεις – εξίσου πεντανόστιμες. Αν δεν είστε του καφέ, μπορείτε να συνοδεύσετε το πιάτο σας με κάποιο τσάι, ρόφημα σοκολάτας, φυσικό χυμό ή χυμό detox ή κάποιο πρωτεϊνούχο ρόφημα.

H μέρα συνεχίζει με την ίδια νοστιμιά, καθώς η κουζίνα αφιερώνεται σε αυτό που όλοι αγαπάμε, στα ζουμερά burgers, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών, φτιαγμένα μόνο με 100% Black Angus κιμά (ανεπανάληπτο το Diablo, με 150γρ. μπιφτέκι Black Angus, chili con carne, μπέικον, φέτα spicy, hashbrown, κέτσαπ και μουστάρδα).

Ένα ακόμη μεγάλο ατού του Umama είναι τα φοβερά καλοκαιρινά cocktails του και τα κρασιά που συνδυάζονται και με το σωστό τσιμπολόγημα: ένα πλατό αλλαντικών και τυριών που δεν θα του λείπει τίποτα. Προτείνουμε να δοκιμάσετε το προσούτο, το απάκι χοιρινό, το παστράμι γαλοπούλας, καθώς και λαδοτύρι Άνδρου! Να θυμάστε ότι όλα τα πιάτα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και με ένα μαμαδίστικο και σπιτικό τρόπο, εξ ου και η κατάληξη -mama. Καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, με το brunch να σερβίρεται 10.00 με 14.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου