12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Ψ…art με θέα: Τα καλύτερα της θάλασσας με θέα στο γαλάζιο

Εκλεκτή ψαροφαγία, άριστη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψ…art με θέα
Ψ…art με θέα
Ψ…art με θέα

Ψ…art με θέα: σε μια από τις πιο όμορφες βεράντες της αθηναϊκής Ριβιέρας σε περιμένουν τα πιο νόστιμα της θάλασσας

Δροσιά θαλασσινή, φοβερή θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και στο υπέροχο Μικρολίμανο, εκλεκτή ψαροφαγία, άριστη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ξεχωριστού εστιατορίου, που είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από όταν είχε τη βάση του στο Γκάζι, πριν μετακομίσει στην αγαπημένη Καστέλλα.

Σε μια από τις πιο όμορφες βεράντες της αθηναϊκής Ριβιέρας, θα απολαύσετε τα πιο νόστιμα της θάλασσας, με τον ιδιοκτήτη και σεφ, Αρτέμη Δαρζέντα, να δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Φρέσκα ψάρια από την Ικαρία και την Αντίπαρο, χταπόδια και καλαμάρια από τη Μυτιλήνη, γαρίδες από τον Αμβρακικό, υπέροχη φάβα δικής του παραγωγής από τη Σαντορίνη και πολλά ακόμη νόστιμα και διαλεχτά συνθέτουν τον κατάλογο του Ψ…art με θέα. Να σας προτείνουμε το εξαιρετικό καπνιστό σκουμπρί (που το καπνίζουν εδώ), τον φοβερό θαλασσινό παστουρμά από μαγιάτικο, το πεντανόστιμο καρπάτσιο λαβράκι με τζίντζερ και κόλιανδρο, το αξεπέραστο σεβίτσε καραβίδας.

Όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια με κάποια από τις περίπου 70 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και με φίνα αποστάγματα, περίπου 60 διαφορετικά ούζα και τσίπουρα φερμένα απ’ όλη την Ελλάδα. Ανοιχτό καθημερινά από τη μία μετά το μεσημέρι, με την κουζίνα να σερβίρει έως και τα μεσάνυχτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου