12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Nami Sushi: Το «μυστικό» της γεύσης στην ιαπωνική κουζίνα βρίσκεται στη Γλυφάδα

Ένα εστιατόριο με βαθιά εκτίμηση στην ιαπωνική κουλτούρα και σεβασμό στην παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Nami Sushi, στη Γλυφάδα, για υπέροχο sushi

«Feel the vibe and live an authentic Japanese experience». Η φράση αυτή δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τις μοναδικές στιγμές που μας προσφέρει εδώ και 7 χρόνια το βραβευμένο Nami Sushi. Το Nami Sushi, δημιουργία του Industrial Designer Αλέξη Αγγελίδη, με βαθιά εκτίμηση για την ιαπωνική κουλτούρα και αισθητική και σεβασμό στην παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα, πειραματίζεται και δημιουργεί fusion πιάτα με άριστη πρώτη ύλη και διαλεκτά τοπικά υλικά.

Από τα ορεκτικά, ξεχωρίζουν το φρεσκότατο Tuna tataki με yuzu sauce, το ιδιαίτερο Gyoza με γαρίδες και χτένια και η υπέροχη Crispy Salmon Salad με jalapeños sauce, ενώ από τα κυρίως το ασύλληπτο Wagyu Udon, καθώς και το μοναδικό εξαιρετικής ποιότητας Chillean Seabass κάνουν τη διαφορά. Από τα signature Nami Maki Special Rolls, στις δημοφιλείς και αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών ανήκουν τα κορυφαία Salmon Teriyaki roll, Golden Dragon roll και φυσικά το “must try” White Dragon roll.

Στα best sellers των γλυκών top θέση έχει το ιδιαίτερο semifreddo με yuzu, ενώ από τη λίστα των εξαιρετικών cocktails, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Αχιλλέας Πουλημένος, ξεχωρίσαμε το ψαγμένο Nami (με Sake, Lime, Flower, Shisho Leaves και Ginger Foam) και το μοναδικά αρωματικό Jasmine for Two (με Gin Infused, Green Tea και Jasmine Flowers).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου