12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Ο’ Canto Pub, η pub του Αλίμου που αγαπάει τις καλές μπίρες και το νόστιμο φαγητό

Μία αυθεντική pub που απευθύνεται σε όλους, από ζευγάρια και παρέες μέχρι οικογένειες με παιδιά!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο’ Canto Pub
Ο’ Canto Pub
Ο’ Canto Pub
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Ο’ Canto Pub στον Άλιμο θα ζήσεις την εμπειρία μίας παραδοσιακής ιρλανδέζικης pub

Ανοίγοντας την πόρτα αυτού του πανέμορφου νεοκλασικού, αισθάνεσαι σαν να έχεις μεταφερθεί μονομιάς στην Ιρλανδία, σε κάποια παραδοσιακή ιρλανδέζικη pub. Επιβλητική μπάρα, δερμάτινοι καναπέδες, με το ξύλο να κυριαρχεί και το πράσινο χρώμα να δίνει τον τόνο, η O’ Canto είναι μια αυθεντική pub, η οποία απευθύνεται σε όλους, από ζευγάρια και παρέες μέχρι οικογένειες με παιδιά!

Στην Ο’ Canto Pub θα επιλέξετε ανάμεσα σε 20 βαρελίσιες μπίρες, η μία καλύτερη από την άλλη, τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε τέλεια με εξαιρετικό φαγητό, φτιαγμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δροσερές σαλάτες, νόστιμα ορεκτικά, όπως οι πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου και τα μανιτάρια σχάρας, κυρίως πιάτα, σαν τα ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια, μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά burgers σαν το O’ Canto, με μπιφτέκι Black Angus 200γρ., καπνιστό μπέικον, ελαφρώς πικάντικο λουκάνικο, γκούντα, onion rings και bourbon σος, ποικιλίες μπίρας, κρεατικών και λουκάνικων και πολλά άλλα.

Σημειώστε ότι εκτός από τον ατμοσφαιρικό εσωτερικό της χώρο, η O’ Canto Pub διαθέτει και τρεις αυλές, η μία εκ των οποίων είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, γεμάτη παιχνίδια, στα οποία θα παίξουν με ασφάλεια, όσο εσείς θα τα λέτε και θα απολαμβάνετε την μπίρα και το φαγητό σας. Κι επειδή οι άνθρωποι της O’ Canto σέβονται όχι μόνο τους φιλοξενούμενούς τους αλλά και τους γείτονές τους, η παιδική αυλή κλείνει το μεσημέρι από τις 15.00 έως τις 17.30 και από τις 22.00 και μετά για λόγους κοινής ησυχίας. Να πάτε, θα περάσετε τέλεια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου