12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Bolivar Beach Club, ο καλοκαιρινός σου Παράδεισος στα Νότια

Έρχεσαι το πρωί και φεύγεις το ξημέρωμα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Bolivar Beach Club για φαγητό, ποτό και αξέχαστες μουσικές βραδιές

Ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα, έχεις τα μάτια κλειστά. Το χέρι σου χαϊδεύει την άμμο και στα αυτιά σου φτάνει μία εξωτική μουσική. Νιώθεις ήδη μίλια μακριά από την καθημερινότητα της πόλης και κάθε γωνιά του μυαλού σου έχει χαλαρώσει εντελώς, όταν έρχεται ένα δροσερό cocktail για να συμπληρώσει την εικόνα της τέλειας καλοκαιρινής ημέρας. Αν σου έλεγαν ότι βρίσκεσαι σε κάποια παραλία της Καραϊβικής θα το πίστευες. Στην πραγματικότητα, όμως, απέχεις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Αλλά το Bolivar είναι γνωστό για αυτή του την ιδιότητα: να κάνει το αθηναϊκό καλοκαίρι ακόμη πιο μαγικό.

Σε αυτή την αμμουδερή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά μπορείς να περάσεις όλο το πρωί κολυμπώντας, πίνοντας ποιοτικό καφέ, δροσερούς χυμούς ή –ακόμα καλύτερα– τα ξακουστά signature cocktails του Bolivar. Κι αν θέλεις ένα ακόμη πιο privé περιβάλλον, υπάρχει πάντα το gazebo area δίπλα στη θάλασσα, εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που μπορείς να ονειρευτείς. Όταν αργότερα πεινάσεις, δεν θα χρειαστεί να κουνηθείς καν από την ξαπλώστρα σου, αφού μπορείς να παραγγείλεις ό,τι επιθυμείς σχεδόν σε όλα τα σημεία του Bolivar.

Βέβαια, υπάρχει πάντα κι ο χώρος του εστιατορίου, ιδανικός αν θες να ζήσεις μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία μαζί με όλη την παρέα ή την οικογένειά σου. Εδώ θα απολαύσεις πρωινό, brunch, lunch και dinner με λαχταριστές επιλογές από τη Μεσόγειο αλλά και με ένα ενδιαφέρον ethnic touch, που χαρίζει στα πιάτα του ο σεφ Aris Jalal. Τι δεν πρέπει να χάσεις από το μενού; Σίγουρα την «Greek» ομελέτα από την Άνδρο και τα αφράτα pancakes στον κατάλογο του brunch, αλλά και τα θεϊκά linguini με τον αστακό ή τα κρητικά σιουφιχτά από τον κατάλογο του dinner. Για το τέλος, δοκίμασε το «A Trip to Tradition», τη σιροπιαστή τριλογία με μπακλαβά, κανταΐφι και σαραγλί που σερβίρεται μαζί με μία γενναιόδωρη δόση παγωτό καϊμάκι.

Η καρδιά του Bolivar, όμως, χτυπάει τις νύχτες, χωρίς τις οποίες το αθηναϊκό καλοκαίρι δεν θα ήταν το ίδιο… Παγκοσμίας φήμης Djs, signature cocktails (δοκίμασε οπωσδήποτε το Bolivar Premium Mojito) και χορός μέχρι το πρωί. Εκτός από το παρακάτω line up, μην ξεχνάς ότι κάθε βράδυ σε περιμένει και ένα διαφορετικό καλοκαιρινό party που κάνει την κάθε νύχτα, πραγματικά αξέχαστη…

Line up: Σάββατο 1/7: Nina Kravitz, Παρασκευή 7/7: Stella Bossi, Σάββατο 8/7: Artbat, Σάββατο 15/7: KAS:ST, Σάββατο 22/7: Guy Gerber, Σάββατο 29/7: Hot Since 82, Παρασκευή 4/8: Agents of Time, Σάββατο 5/8: Deborah de Luca, Παρασκευή 11/8: Kevin De Vries, Σάββατο 12/8: Dennis Kruz, Σάββατο 2/9: Colyn & Denis Horvat.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου