- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
DB.One: Ένα νέο πολυτελές concept restaurant στη Γλυφάδα
Ο σεφ Ulas Tunc επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό. Σήμερα τα εγκαίνια
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![dbone3 dbone3](/images/1074x600/jpeg/files/2023-04-20/dbone3.jpeg)
DB.One: Νέο εστιατόριο - steak house στη Γλυφάδα με σεφ τον Ulas Tunc. Εγκαίνια Πέμπτη 20 Απριλίου 2023
Το DB.One ανοίγει τις πόρτες του στην οδό Κύπρου 65 στη Γλυφάδα και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τις εξαιρετικές πρώτες ύλες από Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία. O σεφ Ulas Tunc (πρώην headchef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι) επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό μέσα από το πρωτότυπo concept restaurant δημιουργώντας γαστρονομικά αριστουργήματα.
![dbone1 dbone1](/images/w734/jpg/files/2023-04-20/dbone1.jpg)
Ο επισκέπτης του DB.One, επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους δεξιοτέχνες της κουζίνας, που έχουν εμπειρία και εξειδίκευση στην καρνιβορική γαστρονομία, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι του στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση. Άλλωστε το μότο του εστιατορίου είναι το “The place to meat”. Οι ποιοτικές κοπές συνοδεύονται από μια πλούσια ποικιλία συλλεκτικών ετικετών κρασιών και ιδιαίτερων cocktails που συμπληρώνουν ιδανικά το μενού του εστιατορίου.
![dbone2 dbone2](/images/w734/jpg/files/2023-04-20/dbone2.jpg)
Ο χώρος αποπνέει κομψότητα και άνεση και προμηνύει την ξεχωριστή εμπειρία που θα βιώσουν όσοι επιλέξουν το DB.One για τη βραδινή τους έξοδο στα νότια.
Ποιος είναι ο σεφ Umut Ulas Tunc
Ο Ulas Tunc μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε και τις πρώτες του μαγειρικές εμπειρίες. Από 13 ετών πειραματιζόταν με πιάτα βασισμένα στην τοπική κουζίνα στα οικογενειακά τους εστιατόρια. Αυτές οι πρώτες απόπειρες τον ενέπνευσαν να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ζωής με τον πατέρα και τον παππού του και να γίνει επαγγελματίας σεφ.
Σπούδασε στο Λονδίνο και ειδικεύτηκε στην Ιταλική και Τουρκική γαστρονομία και τελικά αποφάσισε να επικεντρωθεί στο κρέας και να αναπτύξει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις του σε αυτόν τον τομέα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Private Chef στην Κωνσταντινούπολη ενώ έγινε Head Chef και Coordinator στα εστιατόρια Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια.
Τώρα, έχοντας εγκατασταθεί στην Ελλάδα με την οικογένειά του, ο Ulas αποφάσισε να βάλει τη δική του πινελιά στην τοπική γαστρονομική σκηνή και σχεδιάζοντας και δημιουργώντας την απόλυτη γευστική εμπειρία: DB.one, the place to meat!…
INFO: DB.One: Κύπρου 65, Γλυφάδα, 2108981019
![dbone5 dbone5](/images/w734/jpg/files/2023-04-20/dbone5.jpg)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.