Resto

DB.One: Ένα νέο πολυτελές concept restaurant στη Γλυφάδα

Ο σεφ Ulas Tunc επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό. Σήμερα τα εγκαίνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dbone3

DB.One: Νέο εστιατόριο - steak house στη Γλυφάδα με σεφ τον Ulas Tunc. Εγκαίνια Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 

Το DB.One ανοίγει τις πόρτες του στην οδό Κύπρου 65 στη Γλυφάδα και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τις εξαιρετικές πρώτες ύλες από Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία. O σεφ Ulas Tunc (πρώην headchef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι) επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό μέσα από το πρωτότυπo concept restaurant δημιουργώντας γαστρονομικά αριστουργήματα.

dbone1

Ο επισκέπτης του DB.One, επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους δεξιοτέχνες της κουζίνας, που έχουν εμπειρία και εξειδίκευση στην καρνιβορική γαστρονομία, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι του στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση. Άλλωστε το μότο του εστιατορίου είναι το “The place to meat”. Οι ποιοτικές κοπές συνοδεύονται από μια πλούσια ποικιλία συλλεκτικών ετικετών κρασιών και ιδιαίτερων cocktails που συμπληρώνουν ιδανικά το μενού του εστιατορίου.

dbone2

Ο χώρος αποπνέει κομψότητα και άνεση και προμηνύει την ξεχωριστή εμπειρία που θα βιώσουν όσοι επιλέξουν το DB.One για τη βραδινή τους έξοδο στα νότια.

Ποιος είναι ο σεφ Umut Ulas Tunc

Ο Ulas Tunc μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε και τις πρώτες του μαγειρικές εμπειρίες. Από 13 ετών πειραματιζόταν με πιάτα βασισμένα στην τοπική κουζίνα στα οικογενειακά τους εστιατόρια. Αυτές οι πρώτες απόπειρες τον ενέπνευσαν να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ζωής με τον πατέρα και τον παππού του και να γίνει επαγγελματίας σεφ.

Σπούδασε στο Λονδίνο και ειδικεύτηκε στην Ιταλική και Τουρκική γαστρονομία και τελικά αποφάσισε να επικεντρωθεί στο κρέας και να αναπτύξει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις του σε αυτόν τον τομέα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Private Chef στην Κωνσταντινούπολη ενώ έγινε Head Chef και Coordinator στα εστιατόρια Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια.

Τώρα, έχοντας εγκατασταθεί στην Ελλάδα με την οικογένειά του, ο Ulas αποφάσισε να βάλει τη δική του πινελιά στην τοπική γαστρονομική σκηνή και σχεδιάζοντας και δημιουργώντας την απόλυτη γευστική εμπειρία: DB.one, the place to meat!

INFO: DB.One: Κύπρου 65, Γλυφάδα, 2108981019

dbone5

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.