- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![79443-160529.gif 79443-160529.gif](/sites/default/files/article/2014/10/22/79443-160529.gif)
Με αυτόν τον τέλειο φθινοπωρινό καιρό, μια μόνο σκέψη τριβελίζει το μυαλό μας. Πού θα βγαίνουμε τώρα τα βράδια; Μα στο κέντρο, και φυσικά στο ZAF, στην πλατεία Αγ. Ειρήνης. Εκεί μας περιμένει η πιο χαρούμενη παρέα, η οποία κάνει πράγματα δημιουργικά και όμορφα. O cappuccino, ο espresso και όλα τα είδη καφέ σερβίρονται από νωρίς, για να μας τονώσουν στην αρχή της ημέρας και να μας χαλαρώσουν μετά τη δουλειά. Τη χαλάρωση μπορoύν να την προσφέρουν και τα κρασιά από τη νέα λίστα, αλλά και τα cocktails, όπως το Drose Mojito, το Mastic Mandarine και οι υπόλοιπες επιλογές σε αλκοόλ.
Τι άλλο λείπει για να κλείσει όμορφα η βραδινή έξοδος; Η καλή μουσική και το ZAF με τα νέα του events δεν μας απογοητεύει. Ξεκινάμε από την Τετάρτη και στα decks βρίσκουμε την πολυγαπημένη Άννα Αναστασίου, που την είχαμε ακούσει και τον Ιούλιο στο ZAF και πραγματικά ευχόμασταν να συνεχίσει και με τη νεά σαιζόν. Οπότε Πέμπτη βράδυ και ναι... chills down my spine… ο Βασίλης Βάρφης, γνωστός και μη εξαιρετέος, παίρνει τη σκυτάλη, ανεβάζοντας ένταση πριν την Παρασκευή. Η Παρασκευή φέρνει στο booth τον Δημήτρη Κρητικό aka MCD & με τη Lia Hide και άλλους guests με το project του «The Year of A Dog named Rodriguez» και κινούμαστε πλέον σε funky και grooveful ρυθμούς. Το πολυαναμενόμενο σαββατόβραδο έρχεται και στα decks είναι ο George Kanouras, που όλοι είχαμε αγαπήσει να ταξιδεύουμε με το set του Nu City Stories την προηγούμενη χρονιά.
Πλ. Αγίας Ειρήνης 8, Μοναστηράκι,
210 3236711, fb: ZAF café – bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.