- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
Η Κυβέλη τώρα και στο Κολωνάκι
Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Βριλησσίων στο κέντρο της Αθήνας
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![79208-159978.gif 79208-159978.gif](/sites/default/files/article/2014/10/20/79208-159978.gif)
Έχουν περάσει περίπου 11 χρόνια από την ημέρα που η Κυβέλη άφησε πίσω της κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική που τόσο αγαπούσε. Και από τον πρώτο καιρό που ασχολήθηκε με το καινούργιο της πάθος κατάφερε να δημιουργήσει γεύσεις που έκαναν το ζαχαροπλαστείο των Βριλησσίων γνωστό σε ολόκληρη την Αθήνα. Το oreo-cookies cheesecake συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομά της ενώ το τιραμισού της έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο της πόλης.
Μετά, ήρθε το εργαστήριο στο Πολύγωνο. Είναι το μέρος που δημιουργεί κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις στις οποίες μάς έχει συνηθίσει. Ολόφρεσκο μπανόφι, αφράτο κάροτ κέικ, λαχταριστή πάστα φλώρα και αλμυρές σπιτικές πίτες, είναι μόνο λίγες από τις λιχουδιές που μπορεί κανείς να δει να παρασκευάζονται μπροστά του.
Στις 30 Σεπτεμβρίου έκανε εγκαίνια και στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι φέρνοντας πιο κοντά τις νοστιμιές της και σε όσους κινούνται στο κέντρο. Μπουκίτσες σοκολατένιων αβγών, φρέσκο παγωτό, αλμυρές αλλά και γλυκές τάρτες, την περίφημη πάστα φλώρα, όλα όσα ξέρει να κάνει πεντανόστιμα και την έχουν καθιερώσει ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στις προτιμήσεις κάθε γλυκατζή.
Καψάλη 3, Κολωνάκι 2107232259
INFO
Τα oreo-cookies cheesecake της είναι ήδη διάσημο στην κοινότητα των γλυκατζήδων, το τιραμισού της είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο της πόλης, το κάροτ κέικ σκέτος αφρός. Η ζαχαροπλαστική είναι το φόρτε της Κυβέλης και τα γλυκά της βγαίνουν σκέτο ποίημα. Να δοκιμάσεις όλες τις κλασικές τις προτάσεις - αξίζουν και με το παραπάνω.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.