- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
Ένα μουσικοπωλείο στην Καστέλα
Στο καινούργιο «Κόντρα Τέμπο» τα κέφια πάνε κόντρα στους καιρούς
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![79025-159534.jpg 79025-159534.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/10/17/79025-159534.jpg)
Ο Νίκος και ο Βασίλης είναι φίλοι χρόνια πολλά. Ο ένας τραγουδάει ωραία και ο άλλος ασχολείται (επίσης ωραία) με το χώρο της εστίασης. Κάποια στιγμή σκέφτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανοίξουν το δικό τους στέκι. Το μουσικοπωλείο «Κόντρα Τέμπο», πάει κόντρα σε όλους και σε όλα και σήμερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου σηκώνει αυλαία στην όμορφη Καστέλα. Ζωντανή ελληνική μουσική και καλό φαγητό; Ναι έχει και από τα δυο.
Και επειδή ως γνωστόν η μουσική τραβάει ποτό και το ποτό με τη σειρά του θέλει φαγητό, να τι άλλα νόστιμα θα βρεις: σταμναγκάθι με σουτζούκι και καγιανά, σαλάτα κόντρα τέμπο (κοτόπουλο καπνιστό, χοιρινό, παρμεζάνα και dressing), πατάτα Νάξου με λιωμένο κατσικίσιο τυρί, ζουμερό κοντοσούβλι από κοτόπουλο και χοιρινό πάνω σε σούβλα (σερβίρεται με ντιπ ελληνικό -πήγαινε και θα δεις- και πατατούλες).
Για «καύσιμα» υπάρχουν κρασιά βιολογικής καλλιέργειας, σπιτικό ρακόμελο και ρακή (κερασμένη με το «καλώς ήρθατε»).
Όλα αυτά τα ωραία κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 9.30 το βράδυ και τις Κυριακές από τις 2 το μεσημέρι.
Λ. Αλ. Παπαναστασίου 114, Καστέλλα-Πειραιάς, 210 4173319, Fb: Κόντρα Τέμπο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.