- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τα «3 Αστέρια» σε ταξιδεύουν στην Πόλη
Ντονέρ, κασερλί κεμπάπ, ινεγκέλ και άλλες νόστιμες ιστορίες
Με καταγωγή από την Πόλη, άνοιξαν το 1986 τα 3 Αστέρια οριοθετώντας την αυθεντική πολίτικη κουζίνα. Ποιότητα και γεύσεις που αγάπησαν και τίμησαν οι λάτρεις του είδους. Από το αγαπημένο ντονέρ από μοσχαρίσιο γύρο, το κασερλί κεμπάπ, τα ζουμερά ινεγκέλ, το γιαουρτλού κεμπάπ και τα καλαμάκια έως τα τυροπιτάκια με πολίτικο φύλλο και το κιουνεφέ με το ψημένο στα κάρβουνα κανταΐφι, οι γεύσεις σε ταξιδεύουν σε κάθε μπουκιά. Γνώση με μεράκι και εμπειρία τώρα και σε τυλιχτή έκδοση. Όλοι το έψαχναν μετά την αλλαγή διεύθυνσης από Νέα Σμύρνη. Εμείς το βρήκαμε να σας περιμένει στη Γλυφάδα.
Μαραγκού 4, Γλυφάδα, 210 9358134
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαμηλόφωνα και χωρίς πολλά-πολλά ο Λουκάς Μάιλερ κάνει τα δικά του νόστιμα
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Και συμπληρώνει το παζλ της γαστρονομίας στη χοτ γειτονιά του Παγκρατίου
Έχει αληθινό μουσακά και σπέσιαλ μπακαλιαράκια
Αλλάζοντας τα πάντα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα του
«Ήθελα ένα μαγαζί να μοιάζει με σπίτι. Και στον χώρο του, και στο φαγητό του και στους θαμώνες του», λέει ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σφακιανάκης
Εδώ ξεκινάς με τον πρωινό σου καφέ και τελειώνεις με μπίρες αργά το βράδυ, κάτι σαν διακοπές στην καρδιά της πρωτεύουσας
Προορισμός για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουβαλάει στην αύρα του την ιστορία της πόλης και μαζί μικρές ή μεγάλες ιστορίες των ανθρώπων της ανά τις δεκαετίες
Από το 2016 προσφέρει στιγμές ξένοιαστης, γλυκιάς και νόστιμης ζωής
Ένα ξακουστό και προσιτό εστιατόριο που θα πρέπει να επισκεφθείτε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.