20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

Cycladic Café: Βrunch στο καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Στο νέο ανανεωμένο μενού της Begnis Catering θα βρείτε αυγά σε όλους τους γευστικούς συνδυασμούς

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Nεοφύτου Δούκα 4
  • 210 7228.321-23

Το Cycladic Café έχει να προτείνει κάποιες εξαιρετικά δημιουργικές επιλογές για brunch

Σε έναν εξαιρετικό προορισμό για brunch έχει αναδειχθεί το ιδιαίτερα καλαίσθητο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Με κύριο χαρακτηριστικό το αέρινο στέγαστρο-γλυπτό, που αφήνει το φυσικό φως να αγκαλιάζει το χώρο, και τη λιτότητα στη διακόσμηση να συνδυάζεται απόλυτα με την αρμονία, το Cycladic Café έχει να μας προτείνει κάποιες εξαιρετικά δημιουργικές επιλογές. Στο νέο ανανεωμένο μενού της Begnis Catering θα βρείτε αυγά σε όλους τους γευστικούς συνδυασμούς: Δοκιμάστε τα αυγά ποσέ σε τραγανή Ναξιώτικη πατάτα και αχνιστό σπανάκι, το αβοκάντο on toast, chili flakes, lime, κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμυδάκι ή το τηγανητό αυγό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί αργής ωρίμανσης με κατίκι Δομοκού, ντομάτα με φρέσκια ρίγανη, κρίταμο και κάπαρη.

Παράλληλα, νέοι λαχταριστοί συνδυασμοί προστίθενται στα φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, με ψωμί δικής τους παραγωγής. Οι επιλογές για ελαφριά γεύματα περιλαμβάνουν τη σούπα ή την πίτα ημέρας και δροσερές φρέσκιες σαλάτες όπως τον σολομό ταρτάρ με αβοκάντο, μάνγκο και dressing εσπεριδοειδών ή τη σαλάτα με σπαράγγια, αγκινάρες και ντοματίνια σχάρας, αρωματισμένα με βασιλικό και σάλτσα αγιολί. Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τσάι, αρωματικούς καφέδες, σοκολάτα, αρωματικά ελληνικά βότανα και φρέσκους χυμούς.

Μην παραλείψετε να δώσετε την προσοχή σας και στην ποικιλία των λαχταριστών γλυκών με ή χωρίς ζάχαρη, όπως η απολαυστική πανακότα με πουρέ από φρέσκες φράουλες ή η υπέροχη μους σοκολάτας.

Extra tip: Συνδυάστε το brunch σας με μια επίσκεψη στην έκθεση «Γυρισμός. Κυκλαδικοί Θησαυροί στο δρόμο της επιστροφής» ή με τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας στο Cycladic Shop.

  • Nεοφύτου Δούκα 4
  • 210 7228.321-23

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου