- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Είναι ανοιχτό σχεδόν ένα χρόνο, αλλά μοιάζει να ήταν εδώ από πάντα. Αυτός ήταν και ο στόχος του Γιώργου Δουδέση που ήθελε να φτιάξει «ένα ταλαιπωρημένο μαγαζί που να νιώθεις σαν να έχει περάσει πολύς καιρός από πάνω του». Το G μοιάζει βγαλμένο λες από νεοϋορκέζικο δρόμο – έχει μοντέρνα industrial διακόσμηση σε επιμέλεια του ίδιου του Δουδέση, που συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Eddie Roberts. Είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά. Η κρύα κουζίνα του είναι πραγματικά καταπληκτική: εκτός από υπέροχες σαλάτες εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς (φανταστικό αυτό με σολομό και wasabi), ταρτάρ μοσχαριού, σολομού και τόνου και τάπας, όλα σε προσιτές τιμές, ενώ κάθε Κυριακή σερβίρει brunch με αβγά ποσέ, ομελέτες, scrambled eggs και σούπες.
Το G διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών από €5, όπου μπορείς να τα συνοδέψεις με μια ποικιλία τυριών ή αλλαντικών. Φτιάχνει μερικά από τα αγαπημένα μας αθηναϊκά κοκτέιλ με €10, 12, 15 (υπέροχα το Diesel, το Zombie, η βραζιλιάνικη καϊπιρίνια και το Bloody Maria με τεκίλα και καυτερές πιπεριές) και διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα παιδιών που εργάζονται: ευγενικά, στιλάτα και με ισχυρές δόσεις ροκιάς. Βουκουρεστίου 39 & Τσακάλωφ, 210 3629086, www.gcafebar.gr