- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![77324-155791.jpg 77324-155791.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/09/25/77324-155791.jpg)
Είναι ανοιχτό σχεδόν ένα χρόνο, αλλά μοιάζει να ήταν εδώ από πάντα. Αυτός ήταν και ο στόχος του Γιώργου Δουδέση που ήθελε να φτιάξει «ένα ταλαιπωρημένο μαγαζί που να νιώθεις σαν να έχει περάσει πολύς καιρός από πάνω του». Το G μοιάζει βγαλμένο λες από νεοϋορκέζικο δρόμο – έχει μοντέρνα industrial διακόσμηση σε επιμέλεια του ίδιου του Δουδέση, που συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Eddie Roberts. Είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά. Η κρύα κουζίνα του είναι πραγματικά καταπληκτική: εκτός από υπέροχες σαλάτες εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς (φανταστικό αυτό με σολομό και wasabi), ταρτάρ μοσχαριού, σολομού και τόνου και τάπας, όλα σε προσιτές τιμές, ενώ κάθε Κυριακή σερβίρει brunch με αβγά ποσέ, ομελέτες, scrambled eggs και σούπες.
Το G διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών από €5, όπου μπορείς να τα συνοδέψεις με μια ποικιλία τυριών ή αλλαντικών. Φτιάχνει μερικά από τα αγαπημένα μας αθηναϊκά κοκτέιλ με €10, 12, 15 (υπέροχα το Diesel, το Zombie, η βραζιλιάνικη καϊπιρίνια και το Bloody Maria με τεκίλα και καυτερές πιπεριές) και διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα παιδιών που εργάζονται: ευγενικά, στιλάτα και με ισχυρές δόσεις ροκιάς. Βουκουρεστίου 39 & Τσακάλωφ, 210 3629086, www.gcafebar.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.