60 στέκια που δεν χορταίνουμε στην Αθήνα

Εφημερίδα ATH: Το melting point στέκι της Αθήνας

Το στέκι των ανθρώπων που ξεκινούν τη μέρα τους πολύ νωρίς και την τελειώνουν πολύ αργά, γιατί θέλουν να τη ζουν φουλ.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εφημερίδα ATH: Το αγαπημένο all day στέκι στο κέντρο της πόλης

Θα σερβίρουν ξανά τα μελομακάρονα που αγαπήθηκαν πολύ στο Instagram; Ποια είναι η συνταγή για το Glühwein που ξεχωρίζει; Προετοιμάζοντας να σερβίρει τις χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της κι ενώ ακούγονται ήδη holly jolly ρυθμοί μερικές νύχτες από τους DJs που φέρνουν το xmas spirit στην Αθήνα λίγο πιο νωρίς, η Εφημερίδα ATH υποδέχεται τον χειμώνα με έμφαση στα light πιάτα, ελπίζοντας να μην είναι βαρύς.

Με διατροφική άποψη και γεύση, το ανανεωμένο menu της παραμένει μία value for money επιλογή για όσες και όσους συναντιούνται στο κέντρο της πόλης, στη γωνία Σίνα και Βησσαρίωνος, εκεί που τα ασπρόμαυρα stencils με τη μουσούδα του σκύλου σε καλωσορίζουν στο πολύχρωμο melting point των ανθρώπων που ξεκινούν τη μέρα τους πολύ νωρίς και την τελειώνουν πολύ αργά, γιατί θέλουν να τη ζουν φουλ.

Smoothie πρωινό ξύπνημα με Instant Energy Booster, Tropical, Blue Velvet και Grapefruit Detox, δηλαδή με πολλά φρέσκα φρούτα και εκλεκτικούς συνδυασμούς. Super Bowls «δεκατιανά» σε Greek, Make Me Happy, Perfect Body και Happy Day εκδοχές. Αυγοκαταστάσεις όπως Scrambled Eggs με αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί, όπως «μάτια» σε pancakes (με ή χωρίς μπέικον). Καφέδες στην ώρα τους για όλες τις ψυχές που δεν βλέπουν την ώρα να σκεφτούν με μερικές γουλιές απόλαυσης. Ζουμερά κοτόπουλα που «κρύβονται» με λαχανικά μέσα σε μπαγκέτες και συνοδεύονται από πατάτες. Σαλάτες με συνδυασμούς παραδόσεων και θρεπτικών συστατικών, μεσογειακής κουζίνας και με φρούτα εποχής.

Κοιτάζοντας τον κατάλογο που έχει σχεδιάσει ο graphic designer και illustrator Bewild Brother, έχεις επιλογές, έχεις τον χρόνο σου να αποφασίσεις για ένα αλμυρό ή γλυκό, ζεστό ή δροσερό διάλειμμα.

Burger με κρέας ή χωρίς; Προσφέροντας εναλλακτικές, με μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά 160 ή 200 γραμμαρίων, με beyond meat επιλογή και με φιλέτο κοτόπουλο, τα «κλασικά» αλλά και τα «διώροφα» που μαγειρεύονται στην κουζίνα, δίνουν την απάντηση, ενώ οι σεφ, αν τους ρωτήσεις, θα σου δώσουν και tips, χωρίς κόμπλες, για να δοκιμάσεις να τα φτιάξεις κι εσύ στο σπίτι σου.

Αν «διαβάζεις» την Εφημερίδα ATH ξέρεις τι να περιμένεις, αν δεν έχει πέσει στον προορισμό σου, υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια στην καρδιά της Αθήνας δίνοντας ζωή και ελπίζοντας να κάνει τις διαδρομές σου λίγο πιο γιάμι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ