Resto

Νέο και ωραίο στο Κολωνάκι

Για καφέ, φαγητό και ανθισμένη ταράτσα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70838-142647.jpg

Η οδός Μαντζάρου είναι ένας όμορφος μικρός πεζόδρομος με γλάστρες, φυτεμένα δέντρα, περαστικούς που έχουν όρεξη για βόλτες, και πολλή ρομαντζάδα.

n

Εδώ και λίγες μέρες προστέθηκε μία ακόμη ομορφιά δίπλα στις άλλες. Στον αριθμό 3 (εκεί που άλλοτε ήταν το Cilentio), υπάρχει ένα παλιό νεοκλασικό, από αυτά που κρύβουν μέσα από τις πόρτες τους και κάτω από τις στέγες με τα ακροκέραμα, μεγάλη δόση νοσταλγίας. Σε αυτό το σπίτι, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του ο Νικόλαος Μάντζαρος, ο άνθρωπος που μελοποίησε τον Εθνικό ύμνο και έδωσε το όνομά του στην οδό.

Το νεοκλασσικό, ανακαινίστηκε, ξεσκονίστηκε, γέμισε λουλούδια, μουσικές και μυρωδιές από φαγητό και καφέ και τώρα πια στεγάζει ένα νέο all day στέκι: Το «Μαντζάρου 3». Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, τέλειο για μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά, για βραδινά κοκτέιλς αλλά και για τη λουλουδιασμένη ταράτσα.

n

Δοκίμασε baby πατατούλες με sour cream και μπρικ, ταρτάκια κοτόπουλο με ανανά, μέντα και κάρυ, δροσερές σαλάτες με μίξη διαφόρων υλικών, φρέσκα ζυμαρικά, ζουμερά χάμπουργκερ – μπουκιές από μοσχαρίσιο κιμά black angus με σπιτικές πίκλες και μετά άφησε τη ξύλινη στριφογυριστή σκάλα να σε οδηγήσει στην ανθισμένη ατμόσφαιρα της ταράτσας…

Μαντζάρου 3, Κολωνάκι, 210 3388216

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.