2Bros: πίτσα αμερικάνικη και με το κομμάτι, πολύ σούπερ
Πίτσα αμερικάνικων προδιαγραφών: «Original NewYork pizza 2Bros, Best in Town»
![Μανίνα Ζουμπουλάκη Μανίνα Ζουμπουλάκη](/images/120x120/3/jpg/files/2023-11-13/m-zoumpoulaki.jpg)
![“2Bros, Best in Town”: πίτσα πολύ σούπερ, και με το κομμάτι “2Bros, Best in Town”: πίτσα πολύ σούπερ, και με το κομμάτι](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/03/12/2bros_pizza.jpg)
2Bros: Δοκιμάσαμε πίτσα-στο-χέρι, χειροποίητη στο Μενίδι, τύφλα να έχει η νεοϋορκέζικη. Τη συστήνουμε με φόρα.
Δύο φορές την εβδομάδα για διάφορους λόγους πηγαινοέρχονται δικοί μου άνθρωποι στο Μενίδι – με το «δικοί μου» δεν εννοώ ότι τους πληρώνω, όπως Μαφία, αλλά ότι τους ξέρω μέσα-έξω κι έχω εμπιστοσύνη στο γούστο τους όσον αφορά το φαγητό. Μια μέρα γύρισαν ενθουσιασμένοι με την ολοκαίνουργια, λαχταριστή πίτσα που δοκίμασαν στο Μενίδι και «δεν είχαν ξανα-φάει τόσο καλή!!!» με πολλά θαυμαστικά στο τέλος. Είχαν αγοράσει κομμάτια μόνο, από ένα ο καθένας (σνιφ), προς ένα ευρώ το κάθε μπαμπατζάνικο, κομμάτι, και ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την επένδυση. Απλώς μετάνιωναν που δεν είχανε επενδύσει περισσότερο.
![thumbnail_img_9036.jpg thumbnail_img_9036.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/thumbnail_img_9036.jpg)
![thumbnail_img_9068.jpg thumbnail_img_9068.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/thumbnail_img_9068.jpg)
Την επόμενη μέρα γύρισαν με δύο μεγάλες πίτσες-αεροπλανοφόρα: τραγανές, με λεπτή ζύμη κατά το νεοϋορκέζικο σύστημα, με μπόλικη σάλτσα ντομάτας και άφθονο τυρί, υπερ-νόστιμες, εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα αφήνοντας πίσω τους μόνο τα κουτιά… τα οποία κουτιά έγραφαν «2BROS» και «πίτσα όπως στη Νέα Υόρκη», και δεν είχανε κάτι άλλο να πούνε ως κουτιά. Η «2BROS» λοιπόν είναι μια μεγάλη ολοκαίνουργια πιτσαρία που την τρέχει ένα ζευγάρι και όχι δύο αδέρφια – τα δύο αδέρφια είχαν ανοίξει την πρώτη παραδοσιακή πιτσαρία στη Νέα Υόρκη, από την οποία πήραν την ιδέα οι εγχώριοι ζευγαρωμένοι πιτσαδόροι, με μεγάλη επιτυχία, ήδη. Εκτός από πίτσες όλων των ειδών (με μια πολύ καυτερή, που τις τρώει λάχανο κατά τη γνώμη μου τις υπόλοιπες αλλά αυτά είναι γούστα), φτιάχνουν και ωραία πεϊνιρλί, τσιαπάτες και… γλυκές πίτσες, με τρία είδη σοκολάτας, ή με μπανάνα, ή με φράουλα.
![Γλυκιά πίτσα στο 2Bros Γλυκιά πίτσα στο 2Bros](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/thumbnail_dsc_0969.jpg)
![thumbnail_img_8988.jpg thumbnail_img_8988.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/thumbnail_img_8988.jpg)
Αυτό το σύστημα με την πίτσα-κομμάτι-στο-χέρι το δουλεύουν πολύ και στη Ρώμη – υπάρχουν μαγαζιά-τρύπες με καταπληκτικές πίτσες, που φτιάχνονται επί τόπου και σερβίρονται καυτές σε κομμάτια λαδόκολλας. Σίγουρα θα το έχουν τελειοποιήσει στη Νέα Υόρκη, που ανθίζουν και λουλουδίζουν όλες οι Ευρωπαϊκές κουζίνες, με τη λογική «στο χέρι». Η πίτσα πάντως των «2BROS», με το κομμάτι ή ολόκληρη, τρώγεται χωρίς να το καταλάβεις… και σε κάνει να είσαι πολύ οκέυ που δεν βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη, ούτε στη Ρώμη αλλά στη Νέα Φιλαδέλφεια.
![2Bros Pizza 2Bros Pizza](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/thumbnail_img_9018.jpg)
*Η “2BROS” προς το παρόν εξυπηρετεί Θρακομακεδόνες, Καματερό, Αχαρνές-Μενίδι, Κόκκινο Μύλο και γύρω περιοχές. Σύντομα θα μπορούν να στέλνουν και αλλού, www.2bros.gr, 2103009595, Λ. Φιλαδελφείας 79
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.