- CITY GUIDE
- PODCAST
-
33°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![67825-136678.jpg 67825-136678.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/05/13/67825-136678.jpg)
Ένα ρακάδικο-μεζεδοπωλείο mood booster που ήδη μπαίνοντας σου φτιάχνει τη διάθεση και σου ανοίγει την όρεξη. Funky διακόσμηση με έντονες πινελιές και χρωματιστές καρέκλες, ευδιάθετο και φιλικό προσωπικό. Τα πάντα εδώ έχουν άποψη. Οι κατάλογοι μοιάζουν με σχολικά τετράδια, οι τηγανητές πατάτες σερβίρονται τραγανές τραγανές σε τηγανάκι, ενώ στους τοίχους υπάρχουν πολύχρωμες κρεμάστρες με αφίσες. Μόλις σταματήσεις να κοιτάς γύρω γύρω πιάσε τον κατάλογο. Ό,τι φας είναι χειροποίητο ή φερμένο κατευθείαν από την επαρχία, οπότε όλα τα προϊόντα είναι γνήσια και ολόφρεσκα. Στις συνταγές επιμένουν παραδοσιακά, με πιάτα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, όπως τα έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας. Πολλές σπεσιαλιτέ και μεζεδάκια, δοκίμασε οπωσδήποτε τα λαχταριστά κυπριακά πιτάκια με γέμιση κοτόπουλου και ξινόμηλου, το χειροποίητο κουμιώτικο τηγανόψωμο, το χοιρινό με μέλι και μουστάρδα και το κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και πιπεριές. Νικ. Τρυπιά 41, 210 2525259, fb: Byρακί Μεζεδοπωλείο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.