Το διάσημο Beefbar μόλις άνοιξε στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![beefbar_athens.jpg beefbar_athens.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/07/03/beefbar_athens.jpg)
Το Beefbar μόλις ήρθε στο Four Seasons Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Πριν από 15 χρόνια ο Riccardo GIraudi οραματίστηκε ένα χώρο με πρωταγωνιστή το καλό κρέας και τις σπάνιες κοπές: η ιστορία του Beefbar είχε μόλις αρχίσει. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στο Μόντε Κάρλο και σειρά είχαν το Μονακό, το Παρίσι, το Σαιν-Τροπέ, το Méribel, το Σάο Πάολο, η Μύκονος, το Χονγκ Κονγκ, το Mexivo City, το Τουλούμ. Από τις 15 Ιουλίου ο επόμενος σταθμός για την διάσημη αλυσίδα είναι η δική μας Αθηναϊκή Ριβιέρα!
Το κοσμοπολίτικο concept του Beefbar στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace και μάλιστα θα λειτουργεί όλο τον χρόνο. Ο χώρος σχεδιάστηκε από το γραφείο interior design των Humbert & Poyet, όπως άλλωστε και αρκετά από τα υπόλοιπα Beefbars της υφηλίου. Μόνο που εδώ, το αρχιτεκτονικό ντουέτο εμπνεύστηκε από το ελληνικό τοπίο, χρησιμοποίησε φυσικές πρώτες ύλες όπως η πέτρα και το ξύλο και φυσικά εκμεταλλεύτηκε την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό.
![Το Beefbar μόλις άνοιξε στον Αστέρα Βουλιαγμένης Έχει και η Αθήνα το δικό της Beefbar](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/beefbar_athens_first_floor.jpg)
Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε το bar με μία δυνατή λίστα από ποτά, cocktails και ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών, στο δεύτερο επίπεδο, ακριβώς από κάτω, βρίσκεται η ανοιχτή κουζίνα και η μεγάλη, ανοιχτή σάλα του εστιατορίου. Για αρχή υπάρχουν street food προτάσεις, εμπνευσμένες από γεύσεις που ανακάλυψε ο κοσμογυρισμένος Riccardo Giraudi στα ταξίδια του με τον executive chef του Thierry Paludetto. Από ασιατικά gyoza και bao buns μέχρι μεξικάνικες quesadillas γεμιστές με καπνιστό Kobe (!).
![Το Beefbar μόλις άνοιξε στον Αστέρα Βουλιαγμένης Έχει και η Αθήνα το δικό της Beefbar](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/beefbar_black_burger.jpg)
Στο Beefbar, -εδώ να πούμε πως η οικογένεια Giraudi θεωρείται τα τελευταία 50 χρόνια ηγέτης στην εισαγωγή κρεάτων στην Ευρώπη-, φιγουράρουν αμερικάνικο Black Angus, αργεντίνικο Angus Beef, αυστραλιανό Wagyu, το διάσημο Kobe Beef από την Ιαπωνία καθώς και άλλα σπάνια κρέατα και ασυνήθιστες κοπές. Παρόλα ακόμη ακόμα και όσοι δεν είναι φαν του κρέατος, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρουν φρέσκιες, ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας στο Leafbar του εστιατορίου.
![beef_bar.2018.08-63.full_resolution.jpg beef_bar.2018.08-63.full_resolution.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/beef_bar.2018.08-63.full_resolution.jpg)
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη, 210 9670700, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 18.30-02.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.