Εδώ ο λάτρης του σπιτικού μαγειρευτού φαγητού βρίσκει την «kavatza» του. Ένας χώρος φιλικός και ζεστός, όπου η σπιτική κουζίνα έχει την τιμητική της. Ο σεφ Σωτήρης Παξιμαδάς σάς στρώνει το τραπέζι καθημερινά με μαμαδίστικες συνταγές που θα σας χορτάσουν και θα σας ταξιδέψουν στις γεύσεις των παιδικών σας χρόνων. Το menu, διαφορετικό για κάθε ημέρα, περιλαμβάνει από κοτόπουλο κοκκινιστό και λαχανόρυζο μέχρι θράψαλο στη σχάρα, σπετσοφάι πηλιορείτικο και τα λαχταριστά μακαρόνια με κιμά. Το γεύμα συνοδεύεται από φρέσκο ζυμωτό ψωμί που έρχεται καθημερινά από Χαλκίδα και προσεκτικά επιλεγμένο χύμα κρασάκι ή τσίπουρο. Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά και μπορείτε να παραγγείλετε για το σπίτι ή το γραφείο. Με 15 ευρώ φεύγετε χορτασμένοι και ικανοποιημένοι!
Σπευσίππου 30, 210 7241862
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαμηλόφωνα και χωρίς πολλά-πολλά ο Λουκάς Μάιλερ κάνει τα δικά του νόστιμα
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Και συμπληρώνει το παζλ της γαστρονομίας στη χοτ γειτονιά του Παγκρατίου
Έχει αληθινό μουσακά και σπέσιαλ μπακαλιαράκια
Αλλάζοντας τα πάντα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα του
«Ήθελα ένα μαγαζί να μοιάζει με σπίτι. Και στον χώρο του, και στο φαγητό του και στους θαμώνες του», λέει ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σφακιανάκης
Εδώ ξεκινάς με τον πρωινό σου καφέ και τελειώνεις με μπίρες αργά το βράδυ, κάτι σαν διακοπές στην καρδιά της πρωτεύουσας
Προορισμός για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας
Κουβαλάει στην αύρα του την ιστορία της πόλης και μαζί μικρές ή μεγάλες ιστορίες των ανθρώπων της ανά τις δεκαετίες
Από το 2016 προσφέρει στιγμές ξένοιαστης, γλυκιάς και νόστιμης ζωής
Ένα ξακουστό και προσιτό εστιατόριο που θα πρέπει να επισκεφθείτε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.