- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![61641-123497.jpg 61641-123497.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/02/21/61641-123497.jpg)
Αν σου αρέσει η πικάντικη και εξωτική Μεξικάνικη κουζίνα, πρέπει σύντομα να επισκεφθείς το νέο εστιατόριο. Στο Ancho Mexican Grill, που μόλις κατέφθασε στο Χαλάνδρι, ακούσαμε ότι κυκλοφορούν αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις με τα όλα τους. Burritos, tacos, nachos, tortillas, quesadillas, chili con carne και φυσικά μεθυστικές frozen margaritas, σου ανοίγουν την πόρτα στα μυστικά του μεξικάνικου streed food.
Παράλληλα όμως στο Ancho δίνουν έμφαση και στην υγιεινή πλευρά του θέματος, μιας και στην κουζίνα τους ο φούρνος μικροκυμάτων και ο καταψύκτης απαγορεύονται, ενώ χρησιμοποιούνται σκεύη μιας χρήσεως πλήρως βιοδιασπώμενα, που παράγονται από φυσικό ζαχαροκάλαμο. Να σημειώσουμε ότι για τις περισσότερες συνταγές, επιστρατεύονται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές, όπως chipotle, ancho, habanero, piquin, morita!
Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, 210 6801097, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12.00- 02.00
ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY
![88380-178039.jpg 88380-178039.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/02/17/88380-178039.jpg)
![88380-178072.jpg 88380-178072.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/02/17/88380-178072.jpg)
![88380-178038.jpg 88380-178038.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/02/17/88380-178038.jpg)
![88380-178040.jpg 88380-178040.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/02/17/88380-178040.jpg)
![88380-178041.jpg 88380-178041.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/02/17/88380-178041.jpg)
INFO
Αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, σε στυλ street food και με έμφαση στην υγιεινή πλευρά. Στις περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούνται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές, όπως chipotle, ancho και habanero. Στα must φυσικά οι frozen margaritas αλλά και τα quesadillas. Καλές τιμές. 2ο κατάστημα: Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, 2111831882
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.