- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
Πέμπτες με Burgers & Cocktails στο Juju bar resto του Caravel
Ένα νέο concept που υπογράφει ο σεφ Σάββας Ληχανίδης
![burgers_cocktails.jpg burgers_cocktails.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/10/29/burgers_cocktails.jpg)
Το Juju bar resto στο ξενοδοχείο Divani Caravel κάθε Πέμπτη έχει burger με την υπογραφή του σεφ Σάββα Ληχανίδη
Το Juju bar resto άνοιξε πέρυσι μέσα στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Caravel και έλαμψε μεμιάς στο αθηναϊκό στερέωμα χάρη στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του και τις αξιόλογες επιδόσεις του νεαρού σεφ Σάββα Ληχανίδη. Φέτος εγκαινιάζει και το νέο του concept «Burgers & Cocktails» βάζοντας στις Πέμπτες έξτρα ενδιαφέρον.
Εκτός από τις άλλες προτάσεις του πλούσιου καταλόγου, λοιπόν, κάθε Πέμπτη προσφέρει 5 λαχταριστές ιδέες σε burger όπως το 8 ½ Black Angus Burger, το μοντέρνο Caesar’s Burger με κοτόπουλο, το full taste pulled pork, ένα άλλο με αστακό καθώς και ένα με vegan μπιφτέκι σόγιας. Παιχνίδι νοστιμιάς γίνεται και με τα ψωμάκια (επιλογές ανάμεσα σε μπριός, μαύρο ψωμί άνθρακα ή πολύσπορο) αλλά και με τα συνοδευτικά (πατάτες τηγανητές, γλυκοπατάτες ή εκείνα τα αχτύπητα homemade chips του Juju με τρούφα). Η casual γαστρονομική εμπειρία απογειώνεται με τη λίστα των limited edition cocktail που σερβίρονται στο Juju σε συνεργασία με την Diageo.
Πληθωρικές γεύσεις και μεθυστικά κοκτέιλ μαζί με κινηματογραφική αισθητική και ανάλογες μουσικές φιλοδοξούν να μετατρέψουν μια αδιάφορη καθημερινή όπως η Πέμπτη σε βραδιά after office με την παρέα να το διασκεδάζει μέχρι αργά…
Divani Caravel, Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 2107207000
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Resort φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.