![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![farma-mpralou-anoigma.jpg farma-mpralou-anoigma.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/09/20/farma-mpralou-anoigma.jpg)
Η Φάρμα Μπράλου απέκτησε το δικό της ψητοκρεοπωλείο στο Κολωνάκι
Όσα ζουμερά burger, λαχταριστές πίτσες ή ζουμπουρλά tacos κι αν εμφανιστούν, εμείς πάντα θα υποβάλλουμε τα σέβη μας στον βασιλιά του είδους, το σουβλάκι! Μας αρέσει επίσης να δοκιμάζουμε σουβλάκια μέχρι να βρούμε το απόλυτο, για αυτό και σας δίνουμε ακόμα μία διεύθυνση για να προσθέσετε στην ήδη πλούσια -φανταζόμαστε- λίστα σας.
![_mg_1873.jpg _mg_1873.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_1873.jpg)
![_mg_2102.jpg _mg_2102.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_2102.jpg)
Η Φάρμα Μπράλου είναι γνωστή για τη “farm to table” φιλοσοφία της. Δηλαδή, κρέας από ζώα ελευθέρας βοσκής που εκτρέφονται στη δικιά τους φάρμα στη Φθιώτιδα και φτάνουν φρέσκα, καθημερινά στην Αθήνα, στα κρεοπωλεία της φάρμας Μπράλου στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι. Πέρυσι άνοιξε και το δικό της εστιατόριο στο Κολωνάκι συγκεντρώνοντας πολλούς meat lovers. Το επόμενο ακαταμάχητο βήμα έρχεται τώρα που, ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο, η Φάρμα Μπράλου ανοίγει και ψητοκρεοπωλείο, για να το πούμε απλά σουβλατζίδικο, και ψήνει στα κάρβουνα υπέροχα σουβλάκια. Ε, ναι! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…
![_mg_1870.jpg _mg_1870.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_1870.jpg)
![_mg_2212.jpg _mg_2212.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_2212.jpg)
Εδώ το σουβλάκι σερβίρεται στην αυθεντική του εκδοχή και το μενού περιλαμβάνει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής σε σουβλάκι, σουβλάκι χοιρινό και μπιφτέκι μοσχαρίσιο, σουβλάκι από μοσχάρι Black Angus, μπιφτέκι γαλοπούλας ελευθέρας βοσκής, ψαρονέφρι χοιρινό, μπριζολάκια χοιρινά, παϊδάκια από αρνί γάλακτος και φιλέτο μοσχαρίσιο. Τα συνοδευτικά απλά, όπως αρμόζουν στο τέλειο σουβλάκι: φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σαλάτες.
![_mg_1943.jpg _mg_1943.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_1943.jpg)
![_mg_1991.jpg _mg_1991.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_1991.jpg)
Όλα τα σουβλάκια, αλλά και τα υπόλοιπα κρεατικά ετοιμάζονται καθημερινά εδώ. Ο χώρος του κρεοπωλείου της Φάρμας διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον, εκτός από τις βιτρίνες και τα ψυγεία, φιλοξενεί και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα. Το σουβλάκι σας μπορείτε να το απολαύσετε είτε στα τραπέζια, είτε στο σπίτι ή στο γραφείο (ναι, γίνεται και delivery).
![_mg_1865.jpg _mg_1865.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/_mg_1865.jpg)
Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, 213 0455929, Δευτέρα έως Σάββατο: 13.00-22.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.