Resto

Skyfall: Ηip & chic δείπνα

Ένα νέο στέκι με θέα την Ακρόπολη

4781-128427.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57139-114421.JPG

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Ακολουθώντας με συνέπεια τον μύθο που συνοδεύει τον χώρο, η ομάδα του Skyfall, έμπειροι και δημιουργικοί επιχειρηματίες, επέκτειναν την καλοκαιρινή διασκέδαση στον χειμώνα.

Η πανέμορφη βεράντα με θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και extra bonus την άμεση επαφή με το bar ξαφνιάζει ευχάριστα φιλοξενώντας ολονύχτια πάρτι. Ηip & chic δείπνα µε λάµψη και class. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα signature cocktails που ετοίμασαν οι έμπειροι bartenders αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

image

Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι πιάτα gourmet..

Άλλωστε, το Skyfall έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town. Ξεχωριστά εκλεπτυσμένα, σε ένα περιβάλλον με αισθητική και καλό γούστο.

Cocktail και prive parties, αλλά και για business lunches ή dinners δίπλα στην Ακρόπολη.

Tip: δοκίμασε οπωσδήποτε το κοκτέιλ φράουλα, βότκα, λάιμ, κανέλλα… και άλλα που δεν μας αποκαλύπτουν!


Info: Μάρκου Μουσούρου 1, ΜΕΤΣ. Τηλ. 210-9210098

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.