- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
Diferente: ισπανικές γεύσεις και margaritas για πάντα!
Πρωταγωνιστής το κρέας στο ανανεωμένο στέκι των Ιλισίων
Το Tapas Bar& Kitchen αφού ξεσήκωσε όλη την Αθήνα με τα εκπληκτικά tapas του και τις δυνατές νύχτες του, μόλις άλλαξε. Εδώ και λίγο καιρό ανακαινίστηκε ριζικά, πλησιάζοντας ακόμα πιο πολύ στο ισπανικό ταμπεραμέντο και τις λατινοαμερικάνικες καταβολές του. Για αυτή τη μεγάλη (και νόστιμη) αλλαγή ευθύνονται ο πάντα ανήσυχος Δημήτρης Πολίτης και ο συνιδιοκτήτης του Τζίμης. Ο Δημήτρης που είναι ταυτόχρονα και ταλαντούχος σεφ, αποφάσισε να εστιάσει σε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει: να μαγειρεύει. Έτσι, το καινούργιο Diferente αποκτά τώρα πιο εστιατοριακό χαρακτήρα, δίνει έμφαση στην κουζίνα και περήφανο παρουσιάζει το καινούριο του μενού.
Θα βρείτε ακόμα τις θρυλικές paellas του Tapaw Bar& Kitchen, αλλά αυτή τη φορά θα ανακαλύψετε και πληθωρικά πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το rib eye asado και τη σπαλομπριζόλα 750γρ. (προτείνεται για 2 άτομα, εκτός αν πεινάτε πάρα πολύ). Ευχάριστη έκπληξη αποτελούν επίσης και οι λαχταριστές μακαρονάδες, με την Bolognese φούρνου με chorizo και παλαιωμένο cheddar να ξεχωρίζει. Όχι δηλαδή ότι το spaghetti picada με την καταλανική συνταγή για pesto θα σας αφήσει λιγότερο ασυγκίνητους. Για να κλείσει η βραδιά όπως πρέπει, θα βρείτε τρομερά cocktails και 6 διαφορετικές margaritas που ξεκινούν από την κλασική και φτάνουν μέχρι μια καπνιστή margarita με… fask;omhlo!
Βεντήρη 7, Ιλίσια, 210 7212080, Fb: @DiferenteRestoBar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.