Όταν το 2009 άνοιξε το Nice n Easy στο Κολωνάκι, υπήρξε το πρώτο εστιατόριο που εισήγαγε τη φιλοσοφία “farm to table” στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Φρέσκα, οργανικά υλικά να μπλέκονται στις νόστιμες συνταγές του Χρήστου Αθανασιάδη δημιουργώντας μικρά νόστιμα θαύματα. Από τότε ήρθαν κι άλλα εστιατόρια (ακόμα δύο Nise n Easy, Seaside, Nesaea, Frankie, Santanna), το καθένα με καινούργια πράγματα να πει, νέα μονοπάτια να εξερευνήσει. Τελευταία προσθήκη σε όλη αυτή τη νόστιμη ιστορία είναι το Zinglee.
To “zing” μιλάει για την ενέργεια, τον ενθουσιασμό, τη ζωντάνια. To “glee” εκπροσωπεί την απόλαυση, τη χαρά, την ευχαρίστηση. Το Zinglee ενώνει τις δύο έννοιες σε μία λέξη και μαζεύει τους foodies αυτής της πόλης στο ίδιο τραπέζι. Προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και super foods από όλο τον κόσμο δημιουργούν ένα μενού μεσογειακής κουζίνας με πινελιές από όλη την υφήλιο.
Soft shell tacos με φρέσκο τόνο Αιγαίου, κρέμα από αβοκάντο της Κρήτης και τρούφα Κοζάνης, αργοψημένο Rib eye με φασκόμηλο και πικάντικη σάλτσα ντομάτας σε strozzapreti από αλεύρι κόκκινης φακής και ένας… Zinglee μουσακάς από ψητά λαχανικά, αρνίσιο κιμά και κρέμα από κατσικίσιο γιαούρτι είναι μερικά από τα highlight του καταλόγου που δημιούργησε ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης και εκτελεί ο Ζώης Γαρουφάλης ως chef de cuisine.
To Zinglee στην καρδιά του Κολωνακίου σε περιμένει από το πρωί έως το βράδυ. Κι όπου βράδυ βάλε guest dj’s, θεματικά parties και signature cocktails που υπογράφει ο Σταύρος Πατουχέας. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, 210 3608591